SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhanete Karşı Bir Olalım"

0
Güncellendi - 2017-05-27 22:36:25
A- A+ PAYLAŞ

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Malatya Başkanı Kadir Altıntaş, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu hatırlatarak, "İhanet güçlerine karşı bir olalım” dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyetin basın açıklaması yapan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Malatya İl Başkanı Kadir Altıntaş, gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu. Altıntaş, ülkenin son dönemlerde zor günlerde geçtiğini belirterek,”Ülkemiz son zamanlarda sıkıntılı dönemlerde geçmektedir. Federasyonumuz bu sıkıntılı dönmelerde 783 milyon metre kare yurt sahasını kapsayan bu bayrak altında yaşayan her kesimden, tüm milletimizi kucaklamaktadır” diye konuştu. 15 Temmuz'da hain bir darbe girişimi yapıldığını belirten Altıntaş, “İç ve dış maşası olan FETÖ terör örgütü 15 Temmuz'da Türkiye'nin dinamitlerini ateşleyerek ülkeyi baştan sona yok etmek istemiştir. Ülkemiz 2023 hedeflerine ulaştırmamak için bütün iç ve dış kaynaklı ihanet güçleri boş durmayacak, bizi parçalayıp bölmek için bütün sıcak ve soğuk savaşları deneyeceklerdir” şeklinde konuştu.

Birlik çağrısında da bulunan Altıntaş, "Bu ihanet güçlerine karşı bir içimizde bir olalım, iri olalım ve hep birlikte Türkiye olalım. Unutmayalım ki bu gemide hepimiz varız. Gemi su alırsa hepimiz batarız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Altıntaş il yönetim kurulunu basına tanıttı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız