SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Ayrı Trafik Kazasında 4 Kişi Yaralı

İki Ayrı Trafik Kazasında 4 Kişi Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen ve biri trambüs 4 aracın karıştığı iki ayrı trafik kazasında 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

KAVŞAKTA KAZA
Malatya’da, otomobil ile traktörün karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, 10.40 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu TÜVTÜRK kavşağında Meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kent merkezi istikametine seyir halinde olan R. Ö. idaresindeki 44 AZ 318 plakalı traktör ile F. Y. yönetimindeki 44 DA 939 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücüler yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

TRAMBÜSLE ÇARPIŞTI..
Malatya- Elazığ karayolu Buhara Caddesi üzeri 08.00 sıralarında meydana gelen kazada, S. G ‘nin kullandığı 44 AG 013 trambüs ile sürücüsü öğrenilemeyen 34 BFT 87 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada M.C. ile Y.E. yaralandı.

Her iki kazada yaralananlar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazalarla ilgili soruşturma sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (8 ay önce)
    İşte depremden size fırsat. Minimum kaza riski olacak şekilde trafiği yeniden düzenleyin. Malatya nın gelecek yüz yılında otopark, trafik ve ulaşım sorunu olmayacak şekilde planlayın. Tabi varsa Malatya da vizyonlu yöneticiler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cero (8 ay önce)
    Önceden de barbat ve düzenden yoksun olan Malatya trafiği depremden sonra tamamen çığrından çıktı. Yollarda sürücüler çarpışan araba sürer gibi hareket ediyorlar ama ne hikmetse trafikte kim ne yaparsa yapsın kimseye ceza yazmıyor. Adamlar ceza yazmamak için yanlış haraketleri görseler bile öbür tarafa dönüyorlar. Nerdeyse hergün meydana gelen kazalarda insanlar yaralanıyor , ölüyor ve yüksek maddi kayıplar yaşanıyor ama bizim yönetici kesimi hala uyuyor. Kuralsızlığı ve elastikiyeti kural edinmiş bir toplumuz maalesef. Siz uyuşuk isanlar yapamıyorsanız defolup gidin ki belki yanlışlıkla da olsa elinden birşeyler gelen becerikli ve sağlıklı düşünen bireyler gelir yerlerinize. Malatya da hiç bir kurum görevini yapmıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bitik Malatya (8 ay önce)
    Her gün sayısiz kaza oluyor daha ne bekleniyor önlem almak icin ortalik kanunsuz insanlarla dolu ceza yazilsin tedbirler arttirilsin trafige korkumuzdan cikamaz olduk. Bu sehirde kalmak icin direniyoruz ama ortalik ne oldugu belirsiz insanlarla dolu artik mudahale edilsin yeter..
    %92
    %8
    Yanıtla