SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Evde Yangın Çıktı

0
Güncellendi - 2018-02-17 22:45:36
İki Evde Yangın Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2 ayrı evde meydana gelen yangında maddi hasar oluştu.

Hidayet Mahallesi İlkin Sokak da bir evin mutfak bölümünde meydana gelen yangın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Bu sırada yangına müdahale eden bir vatandaş ise hafif şekilde yaralandı. Yaralı şahsa sağlık ekipleri müdahale ederken, yangında maddi hasar oluştu.

Kentteki bir diğer yangın ise Fırat Mahallesi Venüs Sokakta yaşandı. Bir evin bodrum katında meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alınırken, bina içerisindeki dumanlar ise ekipler tarafından tahliye edildi.

Her iki yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız