SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Futbolcuya Af Çıktı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:19:58
İki Futbolcuya Af Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da disiplinsiz hareketleri ve takım içindeki genel havayı bozdukları için teknik heyet tarafından Balıkesirspor maçından sonra kadro dışı bırakılan Musa Sinan (fotoğraftaki) ve Yakup Alkan'a af geldi. 

İrfan Buz tarafından affedilen Musa Sinan ve Yakup Alkan yapılan çalışmada yer alırken, İrfan Buz tarafından tüm bağları koparıldığı görülen ve affedilmeyen Koray ve Vedat ise alt yapı ile çalışmalarını sürdürdü. A takımla yeniden çalışmaya alınan Musa Sinan, takımın yapmış olduğu ağır tempolu idmanın tamamında yer alırken, Yakup Alkan ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Teknik direktör İrfan Buz Yakup ve Musa’nın affedilmesiyle ilgili değerlendirmede bulanarak, “Her takımın bir duruşu vardır. Ben gerçekten diktatör değilim ama disipline çok önem veren bir insanım. Kendim de disiplinli yaşadığım için bir takım içerisinde bazı şeylerin olması gerekiyor. O yüzden o arkadaşlarımla konuştum. Derslerini almışlardır diye düşünüyorum. Koray ve Vedat daha önce kadro dışı kaldıkları için onlarla yollarımızı ayırdık. Yakup ve Musa Sinan’ı affettik. Bundan sonra bizimle çalışacaklar” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız