SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İkinci Profesyonel Takımı Kazandıracağız"

0
Güncellendi - 2016-12-28 02:31:08
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un yeni transferi Melik Balkaş, “İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıp, sezon sonunda da şampiyonluğu Malatyalılara hediye edeceğiz” dedi.

Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da tüm hızıyla sürdürüyor. Kamp çalışmalarının yanı sıra transferde de çalışmalarını sürdüren turuncu yeşilliler, geçtiğimiz sezon takımın formasını giyen orta saha oyuncusu Melik Balkaş ile yeniden anlaştı.

Takımın Antalya’daki devre arası kamp çalışmalarına katılan Balkaş, yeniden Yeşilyurt Belediyespor’a döndüğü için mutlu olduğunu ifade ederek, “Öncelikle bana bu formayı yeniden layık gören kulüp başkanımız Dursun Cumali Sucu, futbol şube sorumlumuz Eyüp Bolat ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Yeniden takıma döndüm, bana bu formayı layık gördüler. Bende elimden geleni yapacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

Genç oyuncu, yeni bir sayfa açtığını kaydederek, şunları söyledi: “Geçen sezona bir sünger çektim. Yeni bir sayfa açtım ve takıma geri döndüm. Yeşilyurt Belediyespor’u her zaman takip ediyordum. Güzel bir ortam var. İyi bir atılım yapıldı. İnşallah bu atılım Yeşilyurt Belediyespor’u 3. Lige çıkaracaktır. Malatya’nın uzu yıllardır ikinci bir takımın profesyonel ligde olmasıyla ilgili özlemi var. Bu özlerim inşallah dindireceğiz.”

Yeşilyurt Belediyespor’a yabancı olmadığını dile getiren Balkaş, “Geçen sezondan arkadaşlarım var. Takıma geldiğimde yabancılık çekmedim. Daha önce ligde birlikte oynadığım arkadaşlarımda burada forma giyiyor. Burada tekrardan buluşmak güzel oldu. İnşallah kampı en iyi şekilde değerlendirip, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İnşallah başarılı olacağız ve şampiyonluğu Malatya halkına armağan edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız