SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçe Belediye Başkanı Muhtarlarla Toplantı Yaptı

İlçe Belediye Başkanı Muhtarlarla Toplantı Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Zelyurt, Beypınarı Sosyal Tesislerinde yapılan hizmetler, yer belirleme ve kırsal köy konutları ile ilgili bilgilendirmede bulundu, muhtarların taleplerini dinledi.

Zelyurt, yaptığı konuşmada, muhtarlarla zaman zaman bir araya gelerek, toplantılar icra ettiklerini, ilçedeki mahallelerin ihtiyaçlarını, taleplerini, beklentilerini istişare ettiklerini ve bunun verimli olduğunu söyledi. Hizmet bekleyen vatandaşların memnuniyetini esas alan çalışma içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Zelyurt, "Siz muhtarlar olarak, vatandaşların talebini bizlere iletiyorsunuz, Biz de belediye olarak hizmetler üretiyoruz. Ayrım yapmadan mahallelerimize hizmet veriyoruz" dedi.

Mahalle muhtarları ve Doğanşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Hatun da Belediye Başkanı Zelyurt’a toplantı ve mahallelerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantı, muhtarların talep ve önerilerinin ifade etmeleri ile son buldu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız