SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçede Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Mevlit Okutuldu

İlçede Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Mevlit Okutuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın ilçesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybedenler için Mevlid-i Şerif ve iftar programı düzenlendi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde Doğanşehir'de 142 kişi hayatını kaybetti. Yaraların sarılmaya başlandığı Doğanşehir'de İlçe Belediyesi tarafından depremde vefat eden vatandaşlar için Erkenek Mahallesi'nde Mevlüt-i Şerif ve İftar programı düzenlendi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, depremde yaşamlarını yitiren vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileklerini iletti. İlçe Müftüsü Tayyip Tüz ve din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim okundu, ardından dua edildi.

Düzenlenen mevlit programına Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, AKP ve MHP Malatya Milletvekili adayları, Siyasi İlçe Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Baba (1 yıl önce)
    Selahattin başkanımda orda haberde onun adını zikretmemişiniz bu olmadı şimdi. Lütfen bu noktadaki eksiğinizi giderin.Tüm Malatyalı hemşehrilerime ve Malatyahaber ailesine hayırlı bayramlar diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla