SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İletişimde Fayda Vardır"

0
Güncellendi - 2018-12-14 02:46:57
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. İlhan Erdem, basın mensuplarıyla istişare yaptı.

Erdem, bir tanışma ve iletişimi yeniden gündeme getirmek amacıyla medya ile bir araya geldiklerini ifade etti.

Erdem, İnönü Üniversitesi Kurumsal İletişim Birimi olarak toplantıyı organize ettiklerini belirterek, "Yaklaşık iki ay önce Kurumsal İletişim Birimi, çalışanlarıyla birlikte rektör danışmanlığına bağlandı. Basın mensuplarıyla tanışmak, görüşmek, birbirimizin sorunlarını dinlemek için bir araya geldik" dedi.

Medya ile periyodik olarak bir araya geleceklerini aktaran Erdem, şunları söyledi:

"Bir araya gelmek, birbirimizi dinlemek, zaman zaman ortaya çıkabilecek yanlış anlamaları önlemek için bu toplantıyı düzenledik. İletişimde her zaman fayda vardır. Malatya'mızın bu iki güzide kurumunun bir araya gelmesi tabi ki gelecek perspektifi açısından da olumlu sonuçlar doğuracaktır."

Erdem, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, İletişim Fakültesi bünyesinde Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nün kurulduğunu ve öğrenci almaya başladığını kaydederek, fakültenin önemli bir görev icra etmeye başladığını belirtti.

Göreve geldikleri günden buyana üniversitede etkinliklerin arttığına dikkat çeken Erdem, "Etkinlikler yapıyoruz ama önemli olan bu etkinlikleri duyurabilmek. Sanatsal ve kültürel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz günlerde 'Edebiyat Günleri'ni yaptık. Her etkinliği afiş haline getirip, internet sitemizde duyurular bölümünde paylaşıyoruz. Amacımız, yapılan bu güzel işlerin kamuoyuna duyurulması" diye konuştu.

Erdem, basın mensuplarının öneri ve görüşlerinin kendileri için önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

İstişare toplantısına katılan basın mensupları ise İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren İNÜHABER ile ilgili görüşlerini, haber alırken yaşadıkları sorunları, beklentilerini ve yapılması gerekenleri ilettiler.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız