SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlimizde Büyük Bir Değişim Yaşadık"

0
Güncellendi - 2017-02-11 20:24:06
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP'li Mustafa Şahin, Malatya’nın sağlık turizminin başkenti olması konusunda ciddi atılımlar yaptıklarını söyledi.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr.Vahap Boztepe’yi ziyaret etti. Milletvekili Şahin’e AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partililer eşlik etti.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr.Vahap Boztepe yapılan ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, şimdiye kadar yaptıkları bütün çalışmalarda milletvekili Şahin’in ve AKP'lilerin desteklerini gördüklerini söyledi. Boztepe, “Sağlık hizmetinin daha kaliteli, daha iyi yürütülmesi konusunda bize hep destek olmuşlardır. Bu nedenle de kendilerine müteşekkiriz. Bundan sonraki süreçte de kendilerinden bu tür yardımları beklediğimi ben ifade edeyim. İnşallah el birliğiyle çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

İl Başkanı Hakan Kahtalı da sağlık yatırımları konusunda bilgi alış verişinde bulunmak için bugün burada bulunduklarını belirtti. Başkan Kahtalı, “AK Parti hükümetleri döneminde en değer verdiğimiz konuların başında sağlık, eğitim, ulaştırma ve diğerleri geliyor. Bu anlamda sağlıkta çok büyük mesafe aldığımıza inanıyorum. Bu yakın tarihte yeni devlet hastanemizin de eğitim ve araştırma hastanesini olması hasebiyle Malatya ya yine büyük katkı sunacağımız bir yer olacak. İnşallah bununla beraber diğer yatırımlarımız devam edecek. Malatya için çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu.

Milletvekili Mustafa Şahin de konuşmasında AKP hükümetinin Malatya’ya yaptığı sağlık yatırımlarına değinerek, “Malatya'mız cennet mekan rahmetli Turgut Özal’la beraber özellikle Turgut Özal Tıp Merkezi'nin ilimize kazandırılmasıyla beraber sağlık turizminin başkenti olması konusunda ciddi atılımlar yapıldı. 2002 AK Parti iktidarı ile birlikte de özellikle sağlık alanında ilimizde büyük bir değişim yaşadık. Daha önce hasta doktor ilişkileri esnaf müşteri ilişkisine dönüşmüşken her yerde polikliniklerden geçilmezdi. Yeni yaptığımız devlet hastanesiyle birlikte kimi 2 odalı kimi tek odalı 7 yıldızlı otel konforunda hastanelerimiz tam teşekkülü hizmet vermektedir. Bugün artık sağlıkta vatandaşın cebinden çıkan parayı minimize edecek bir noktada hizmetin en iyisini almaya devam ediyorlar. Malatya'mızda şuana kadar sağlıkta verdiğimiz hizmetlere baktığımızda özellikle yatırımı devam eden ve halen planlanan 160 ile 180 milyon değerinde yatırımlarımız var. Şuanda da 120-150 milyon değerinde planı yapılan yatırımlar var. Bugün artık aile hekimliği sistemiyle her aile daha rahat hizmet veriyoruz. Evde bakım hizmetleri ile vatandaşlarımıza evinde hizmet verdiğimiz noktalara ulaştık” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Malatyam (7 yıl önce)
    Geçen yaz hastaneye gittim.Gitmez olsaydım...Bir hafta hastama refakatçi olarak kaldım.Akşam saatlerinde bir çay vb.için aşağıya indim.Oturmak mı?Ne mümkün...Böcekler adeta işgal etmişti.Çöplük pislik de cabası!.... Malatya için yıllarca dillendirilen projeler neden yapılmıyor? Yapılanlar da insanı bezdirircesine ağır aksak ve yavaş...Hem de basite indirgenerek yapılıyor( Örneğin: Yeni yapılan stadyum hiç bize gösterilen projeye benzemiyor sacla kapatılmış depo görünümünde :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (7 yıl önce)
    Çok şükür ben milletin peşine takılarak yaşamaya alışmadığım için kendime dikkat etmesini öğrendim, söylentiler yerine bilimi rehber edindim. Bu sebepten pek sağlık sorunu yaşamadım, sanırım en son bir sağlık kuruluşuna yıllar evvel askerde ağrı kesici iğne olmak için gitmiştim. Fakat geçenlerde bir yakınımla bu yeni devlet hastanesine gittim, Allahım gidip de görmez olaydım! Sağlıklı adamı hasta edecek bir sistem vardı! Bizimki bir ultrason çektirecekti, gün mü ne vermişler, o gün gitmişiz biz de ama işte sıra vardı, keşmekeş vardı. Çektirdi, iki ay sonrasına operasyon için gün verdiler. Yani, ülkenin geri kalanı nasıldır bilmiyorum ama o koca hastanenin bir gurur abidesi değil de bir acziyet ifadesi şeklinde dikildiğini anlamış oldum. E, şaşırmadım da, bu vatandaşa müstahak olan da budur dedim. Hâl böyleyken herhangi birisinin çıkıp "Malatya sağlık turizminin başkenti..." diye cümleler kurması beni gülümsetti. Neyse, başkanlık gelirse sihirli bir değnek her şeye dokunacağı için bu sorunlar da çözülüverir! :)
    0
    0
    Yanıtla
  • raşo (7 yıl önce)
    O kadar değiştik ki kendimi tanıyamıyorum.Okuduğum kadarı ile kimse memnun değil bunu fırsata çevirme zamanı gelmiştir sandık yanıbaşınızda ders verme vakti geldi gayri
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Bence sayın mılletvekılı yanlış ili anlatmış! Anlattığı il Elazığ haberi yok?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sacit efe (7 yıl önce)
    Geriye doğru değişim,mafya ekonomisi,bu köprüler,yollar zengini daha zengin etmek için,parada yok vatandaş8n cebini teminat gösterip yol,köprü yapıp kendi şirketlerini zengin ediyorlar,bize Atatürkün halkçı iktisat modeli lazım yoksa çöküş ve dağılış,hele varlık fonu osmanlının son döneminin resmi,tıpa tıp ,Siyasiler 1950 den beri halkı aldattılar çünkü beyinleri batıya teslim edilmisti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Duman44 (7 yıl önce)
    Bir sehrin butun yolları bozukken degisimden gelisimden bahsetmeyin ne şehrin icindeki bir yol duzgun ne de ilcelere giden bir yol düzgün, hergun Allahin gunu yol yapim calismasi mi olur heryer cukur icinde bi bitmedi yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaan (7 yıl önce)
    Yazıklar olsun bu halkla dalga geçiyorsunuz yazıklar olsun bizlere edep yahu be hanımın çiftliği nde 10 gündür su yok behey zalimler birde kalkıp bana sağlık turizmi başkenti olacakmış malatya ????
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (7 yıl önce)
    Şehir hastahanesinden ne haber sayın vekil.Eski devlet hastahanesi yeri ne olacak bilen var mı?Elbette yapılanları takdir ediyoruz ama,siz yerinde sayan izci gibisiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (7 yıl önce)
    doğru ilimizde büyük değişim yaşadık işsizlik arttı sizin gibi vekilleri olduğu sürece ilimizde daha çok değişim olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Grosso (7 yıl önce)
    Salla salla salla salla titret....
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    15 Senedir buradayım değişim diyebileceğimiz bir şeyler görmüyorum.Allah tan KAYSIYI SOĞUK VURMASA.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (7 yıl önce)
    Malatya'da ne vekiller ne belediyeler başarılı hiç kimse memnun değil valimiz elinde geldiğini yapmaya çalışıyor ki onunda gücü bi yere kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (7 yıl önce)
    Üretim olmayan yerde çöküş olur cokusunuzu izliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayşe (7 yıl önce)
    Daha tesisat bahanesiyle delik deşik ettiğiniz kaldırımları yolları yapmaktan acizsiniz turizme mi katkı yaptınız ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Burhan (7 yıl önce)
    Hem devlette hem de Turgut Özalda sıra beklemekten milletin anası ağlıyor.Gidin de bir görün.Araştırma hastanesinde bir film çektirmek için 6 aydır cihazın tamir olmasını bekledik.Sağlıkta başkent olacakmış Malatyalıları uyutmaya devam edin.7 yıldızlı otel kalitesinde hizmet veriyor dedikleri yeni devlet hastanesinin sadece dışı gösterişli içi beş para etmez ve ayrıca sunulan sağlık hizmetlerinden kimse memnun değil.Lütfen biraz halkın içine karışın ve gözlerinizle görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • levent (7 yıl önce)
    bari insanların aklıyla alay etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaPlatformu. (7 yıl önce)
    Dönüştürülüp Değiştirildiğimiz Kesin Bak Ona Katıyorum . . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (7 yıl önce)
    Bürokratlarımızın ve vekillerin eline sağlık! Malatya sağlıkta tam sıfırı yakaladı. Bu arada araştırma hastanesinde kalp ve damar cerrahı kısmında Ramanzan hocanın istifa ettiği söyleniyor. Elinize sağlık...
    0
    0
    Yanıtla
  • MÜHENDİS (7 yıl önce)
    Birde ilimizde büyük değişim yaşadık diyiyorsunuz birkaç defa yorumlarımda bahsettim. Kaldırımlar araç park yeri olmuş normal vatandaş yürüyemiyor özürlü vatandaş nasıl yürüsün. Birde kaldırımlara özürlü bandı yapmışlar. İki gün önce Niyazi misri caddesinde yürürken bir görme özürlü vatandaş gördüm arabalar arasında takılarak azap içinde yürüyordu epey arkasından yürüdüm yardımcı olmak için. Kaldırımların bu halini gören bir yetkili yokmu?
    0
    0
    Yanıtla
  • MÜHENDİS (7 yıl önce)
    Sayın vekilim iki hastahaneyi kapatıp tek hastahane yaptınız. 1100 yatağı 650ye düşürdünüz. Üstelik yeni hastahaneyi de şehrin en merkezi yerine yaptınız. Araba kullanırken arkamdan gelen siren sesinden panikliyorum arabamı ne tarafa çekeyim diye ama trafik yoğunluğundan yer bulamıyorum. Ambulanstaki hasta hayatını kayipetse bunun sorumlusu vatandaş mı yetkililer mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Aytalam (7 yıl önce)
    ? hAlimize?
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasevdalisi (7 yıl önce)
    bu nasıl sağlıkta değişim yapmak yeni hastanedeki yoğunluğu sayın miletvekilimiz görmüyor galiba geçen sıra aldım 142 ci malatyanin 3 hastanesini tek e düşürdünüz hastane tıklım tıklım gece çocuğumuz hastalansa ya istasyona taksi tutup gidiyoruz çosnuk de ama devrim go ve her ile şehir hastaneleri yapılıyor bizim hastane araştırma hastanesi olmuş soruyorum miletvekilimiz malatya devlet hastanesi nerde ı zamn
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Sayın vekilimiz söylevleri ile bizi şaşırtıyor bazen diyorum ki bizde onun içtiği sudan çaydan içsekte pembe rüyalar görsek . adamlar sanki alice harikalar diyarında gibi yaşıyor.Vekilimiz bu ortamda bile milletle iyi kafa yapıyor . 1.100 yataklı 2 hastaneyi kapattık yerine 650 yataklı hastane yaptık diye bayram yapan bir vekil ben duymadın görmedim
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (7 yıl önce)
    Ağam bizle eğleniyı. İki hastaneyi kapatıp tek hastaneye dönüştürmek büyük değişim!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Süper yorum
    0
    0
    Yanıtla
  • sait (7 yıl önce)
    Ammda değişim yaşamışız be haberimiz yokmuş.Çok mutlu etti sağol
    0
    0
    Yanıtla