SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İmza Atmadan Bir Şey Demek Doğru Olmaz"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, golcü arayışında mutlu sona oldukça yakın. Sarı kırmızılılar, forvet transferinde Adis Jahovic ile anlaşmak üzere.

Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig ile Türkiye Kupası’nın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi’nde de mücadele edecek olan Evkur Yeni Malayaspor, güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. UEFA Avrupa Ligi’nde ilk maçını 25 Temmuz’da oynayacak olan sarı kırmızılılar, ileri uç için yırtıcı bir forveti kadrosuna katmak istiyor.

Transfer çalışmaları kapsamında listesinde yer alan isimlerle görüşmelerini sürdüren yönetim, santrafor için iki isimle ilgileniyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın sunduğu rapor doğrultusunda görüşmelerini sürdüren yönetim Adis Jahovic ile görüşürken, Eren Derdiyok'u da listesinde bulunduruyor.

Konyaspor forması giyen Bosna-Hersek ve Kuzey Makedonya uyruklu Adis Jahovic ile bir görüşme gerçekleştiren yönetim, bu oyuncunun transferinde mutlu sona oldukça yakın.

Adis Jahovic transferiyle ilgili TRT Spor'a açıklamada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, "Adis Jahovic ile görüşmemiz oldu, hem kendisiyle, hem de kulübüyle görüştük ve bir aşamaya geldi. Eren Derdiyok da listemizde vardı, onunla da ilgilendik. Şu anda gündemimizde Jahovic var. Görüştüğümüz isimler var ama netlik kazanmış bir durum yok. Jahovic'le görüşmemiz oldu. Bir aşamaya geldik. İmza atmadan bir şey demek doğru olmaz. En kısa sürede sonuçlanır. Kulübüyle de görüşmeleri yarın yapacağız. İnşallah bugün yarın biter" açıklamasında bulundu.

32 yaşında ve 1,91 metre boyundaki Bosna-Hersek ve Kuzey Makedonya uyruklu Adis Jahovic, daha önce Makedonija Gjorce Petrov, FK Velez Mostar, HNK Rijeka, FC Zürich, Vorskla Poltava, FC Wil 1900, Krylya Sovetov Samara, FK Sarajevo ve Göztepe'nin formalarını giydi.

2016-2017 sezonunda İzmir ekibi Göztepe'ye transfer olan Jahovic, 1.Lig'de 30 karşılaşmada görev aldı ve 20 gol, 5 asistlik performansla dikkat çekti. Göztepe ile Süper Lig'e yükselme mutluluğunu yaşayan Adis Jahovic, sarı kırmızılı formayla Spor Toto Süper Lig'de 18 karşılaşmada görev aldı ve 14 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

2017-2018 sezonunda Atiker Konyaspor'a transfer olan Adis Jahovic, ilk sezonunda Süper Lig'de 15 karşılaşmada 5 gol atıp, 1'de asist yaptı. Jahovic, geride kalan sezonda ise 28 karşılaşmada bin 706 dakika görev aldı ve 6 gol attı.

Göztepe formasıyla toplamda çıktığı 53 karşılaşmada 35 gol, 10'da asistlik performans sergileyen Adis Jahovic, Konyaspor formasıyla 47 karşılaşmada 13 gol atıp, 1'de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    BURASI NERESİ...Milletin birbirine laf yetiştirdiği birbirini yorumlarıyla eleştirdiği, birbirine laf çaktığı meydan oluverip gitti. VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • cirmikti yi seven (4 yıl önce)
    Bu adam iyi olsa Aykut hoca onu bırakmaz. Ben eren derdi yoku tercih ederim. Sağ Kanada kamarayi çekecek sol kanata Arjantinli ikiside çok iyi. Bu ikisinin arasına eren derdi yok ilaç olur. Bu adamdan vaz geçin.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Çok yararlı olur.Dağıtıcı santrfora ihtiyacımız vardı.İnşallah alırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (4 yıl önce)
    Göztepe gönderdi. konya gönderdi. biz ligi beşinci bitirdik onlar bizim altımızda bitirdi. biz niye bu oyuncuyu alıyoruz anlamıyorum. Hadi bir mantıksal açıklama yapın bakalım. Ya bonservisi yoktur yada kulübü gitte kurtulalım senden demiştir. 30-35 yaşındaki dedeler futbol takımı oluşturulmaya çalışılıyor anlaşılan. Tuhaf başkan tuhaflıklarına devam ediyor. Sonra biz burdan eleştiri yapınca da. ya yönetimden birinin akrabası yada yönetimden birileri bizim yaptığımız eleştirileri kaldırmayıp bize saldırıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (4 yıl önce)Arat Gedikoglu isimli kullanıcı yorumuna
    Madem alacaksınız. akhisarda elvis manu var, bokila var. Erzurumda Samuel eduk var. Rashad muahmmede var. bursada sakho var. Bunlar jahoviçden çok daha iyiler. Alın size bunlarda küme düşen takımlar. Bunlardan manu ve eduğu alsak daha iyidir ancak almazsak bile bokilayı tercih ederim çok daha iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • arat bey saydığın topçular çok iyi olsaydı takımları ligden düşmezdi jahovic kaliteli bir topçu inşallah sergen hoca onu tekrar kazanacaktır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (4 yıl önce)pasa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın zaten o yüzdem Elvis manuya göztepe trabzon ve başakşehir talip. keza samuel eduğada trabzon ve kasımbaşa yada sayamadığım bir sürü batı takımız. biraz ligleri takip edin önce.
    0
    0
    Yanıtla
  • bu saydığın takımlar bu oyuncuları hem düşük maliyetli vede geniş kadro için düşünüyor eduk dediğin oyuncu çektiği 20 şutdan 3 tanesi çerçeveyi görmüyor . ha bu arada sen rahat ol ben irlanda ligine kadar incelerim =)
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (4 yıl önce)pasa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Siz futbolu sadece iddaa oynarak takip ediyorsunuz. İddaadan öğrenilen futbol ancak bu kadar olur. furbolcuyu tanımadğınız herhalinizden belli. İstatistik dediğin şeyede iddaadan bakıyorsunuz futbolcuyu takip edin idaayı değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat kardeş ,konya bizim altımızda ligi bitirdi.Niye konyadan futbolcu alıyoruz diyorsun.Sonrada küme düşmüş takımların futbolcularını alın diyorsun.Biraz mantık lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Bunun yerine Eren Derdiyok
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 yıl önce)
    5 kuruş etmez bir oyuncu malatyaya yakışmaz parayı sokağa atmayın
    0
    0
    Yanıtla