SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnandık, Ligde Kalacağız"

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, resmi sosyal medya hesabında 'İnandık ligde kalacağız' paylaşımında bulundu.

Tarihinde ilk kez 3.Lig'de mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, inişli çıkışlı bir grafik çizse de kovid-19 önlemleri kapsamında lig ertelenmeden önce iyi bir çıkış yakalamıştı. Üst üste aldığı iyi sonuçlarla birlikte kırmızı hattın üzerine çıkmayı başaran turuncu yeşilliler, kalan 6 maçta da istediği sonuçları alarak kümede kalmanın hesaplarını yapıyor.

Tarihinde ilk kez 3.Lig’de mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yer aldığı 3.Grup’ta 28 haftada topladığı 30 puanla 15.sırada yer alıyor. Ligler ertelenmeden önce çıkışa geçen ve kırmızı hattan uzaklaşan turuncu yeşilliler, grupta oynadığı 28 karşılaşmada 7 galibiyet, 9 beraberlik, 12’de mağlubiyet yaşadı.

Grup’taki son 3 maçında 7 puan toplayan turuncu yeşiller, 28 karşılaşmada rakip ağları 28 kez havalandırırken, kalesinde ise 33 gol gördü.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulunun 3.Ligin 18 Temmuz'da başlayacağını açıklamasının ardından antrenmanlarını bir süre askıya alan turuncu yeşilliler, önümüzdeki günlerde yeniden toplanarak, grupta kalan son 6 maçını oynayacak. Malatya temsilcisi, kalan 6 maçında istediği sonuçları alarak, kümede kalmak istiyor.

Resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yeşilyurt Belediyespor, BAL'da şampiyon olarak 3.Lig'e yükseldiği bir fotoğrafı koyarak, "İnandık şampiyon olduk, inandık ligde kalacağız' mesajını paylaştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mülayim (3 yıl önce)
    İnanıyoruz size aslanlarım haydi bastırınnn
    0
    0
    Yanıtla