SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İngiltere'de Stadlar Hastaneye Dönüştürülüyor

0
Güncellendi - 2020-03-31 01:35:42
İngiltere'de Stadlar Hastaneye Dönüştürülüyor
A- A+ PAYLAŞ

İngiltere'de korona virüs nedeniyle hastanelerin yoğun bakım bölümlerine artan talep doğrultusunda konferans merkezleri ve stadyumlar hastaneye dönüştürülüyor.

Korona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiren İngiltere’de sağlık sistemi artan talebi karşılamak için yeni önlemler almaya devam ediyor. İngiltere’nin başkenti Londra'daki sergi ve konferans merkezi olan ExCel Centre, korona virüs mücadele kapsamında 4 bin yatak kapasitesine sahip bir hastaneye dönüştürülüyor. İngiliz askerlerinin çalışmalarıyla 4 bin yataklı yeni NHS Nightingale Hastanesi'ne son eklemeler yapılırken, bu hafta açılması planlanan hastanenin başlangıçta solunum cihazı ve oksijen makineleri ile donatılmış şekilde ilk etapta 500 yatak kapasitesiyle hizmete başlaması bekleniyor.

Öte yandan, Galler Ulusal Stadyumu olan Principality Stadyumu'nun da korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında 2 bin yatak kapasiteli bir hastaneye dönüştürülmesine başlandı.

İngiltere’de toplam korona virüs vakası 22 bin 141’e, hayatını kaybedenler ise bin 408’e ulaştı.

5 TÜRK DAHA HAYATINI KAYBETTi

İngiltere'de korona virüs nedeniyle 5 Türk'ün daha hayatını kaybetmesinin ardından, ülkede korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden Türklerin sayısı 18'e ulaştı. Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin 49 yaşında H.O.D. ve 78 yaşındaki M.E. olduğu öğrenilirken, Kuzey Londra bölgesinde bulunan North Middlesex Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybeden 93 yaşındaki H.E.’nin de cenazesinin Türkiye’de toprağa verileceği açıklandı. 78 yaşındaki S.L.'nin ise 50 yıldır Tottenham bölgesinde yaşadığı ve kaldığı kimsesizler yurdunda hayatını kaybettiği öğrenildi. Korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden bir diğer kişinin ise Queens’s hastanesinde tedavi gören 77 yaşındaki Kıbrıs Türk’ü G.T. olduğu, G.T.'nin aynı zamanda şeker hastası olduğu öğrenildi.

Londra, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız