SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Stadı'nda Kar Temizliği Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-12-17 20:53:43
İnönü Stadı'nda Kar Temizliği Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin 15’nci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Adana Demirspor, Malatya İnönü Stadı’nda Pazar akşamı 18.30’da karşı karşıya gelecek. A Klasman Hakemi Koray Gençerler’in yöneteceği karşılaşmayı TRT Spor yayınlayacak.

Ligde geride kalan 4 haftada 11 puan kaybeden sarı kırmızılılar, ligde son 4 maçında berabere kalan ve son 3 deplasman maçında 3 puan toplayan Adana Demirspor’u yenerek, yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 4 maçta galibiyet yüzü göremedi. Ligde 4 maçtır puan kaybeden sarı kırmızılılar, 2 deplasman maçını kaybederken, 2 iç saha maçında ise 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı.

Adana Demirspor ise deplasmana 4 maçtır kaybetmezken, ligde deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada berabere kaldı.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Adana Demirspor, bugüne kadar 3 karşılaşmada karşı karşıya geldi. 1’i 2. Lig, 2’si ise TFF 1. Lig olan karşılaşmaların 2’si berabere tamamlanırken, 1’inde ise Adana Demirspor galip geldi.

İNÖNÜ STADI TEMİZLENDİ

Evkur Yeni Malatyaspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak karşılaşma için Malatya İnönü Stadı’nda hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Malatya’da, geçtiğimiz Salı günü etkili olan kar yağışı sonrası Malatya İnönü Stadı’nın zemini karla kaplanmıştı. Kulüp personeli, 4 gündür hummalı bir çalışma yürüterek, zemini maç oynanır hale getirdi.

Stat Müdürü Cem Eren, sahayı temizlemek için yoğun bir mesai harcadıklarını ifade ederek, zeminin maç oynanır hale getirildiğini belirtti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

stad2

stad1

stad3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Dr cengiz (7 yıl önce)
    Zerre kadar umut yok..bosuna heveslenmeyin fark yemezsek iyidir..irfan hocanin sondan 2.maci...
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel (7 yıl önce)
    bu federasyon neden macımızı daha erken bır saatte oynatmaz hava cok soguk mac ıcın uygun bır ortam olmaz.oynanırsada ınsallah galıbıyet bızım olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    -15 DERECEDE MAÇ OYNANACAK.HANGİ AKILLI BU SAATE ALMIŞ.ANLAMIŞ DEĞİLİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Hadi bakalım yarın ola hayrola inanmak inanmak inanmak başka birşey değil sadece başaracağımıza inanmak diyorum hadi arkadaşlar rabbim yar ve yardımcınız yardımcımız olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (7 yıl önce)
    Emeği geçenlerin ellerine sağlık
    0
    0
    Yanıtla