SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İnönü Üniversitesi 165 Sözleşmeli Personel Alacak

İnönü Üniversitesi 165 Sözleşmeli Personel Alacak
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesine 2020 KPSS (B) gurubu puan sıralaması esas alınmak kaydıyla yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın toplam 165 sözleşmeli personel alınacak.

Üniversiteye, 85 Hemşire, 71 sağlık teknikeri, 3 büro personeli ve 6 temizlik görevlisi olmak üzere toplam 165 sözleşmeli personel  alınacağı bildirildi.

İnönü Üniversitesi’nden yayınlanan ilanda, “28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine tabi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel istihdam edilecektir. İlanda belirtilen şartları sağlayan adaylar 2020 KPSS (B) gurubu puan sıralaması esas alınmak kaydıyla yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın alınacaktır. Sıralamaya girenlerin 1 (bir) katı kadar yedek pozisyon belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacak.” denildi.  

Adaylar 20 Temmuz 2022 tarihine kadar İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna şahsen yapabilecekler. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Roketbalığı (1 yıl önce)
    Hiç başvurmayın alınacaklar bellidir…Ben artık mevcut hükümetin layıkıyla alım yaptığına inanmıyorum
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Kpss den 50-55 alırlar hiçbir sıralamaya giremezler sonra gelir burda anca çamur atarlar. Mülakat yok sözlü yok puanı aldıysan sende girersin puan almanla hükümetin ne alakası var
    %26
    %74
    Yanıtla
  • Roketbalığı (1 yıl önce)Malatyali isimli kullanıcı yorumuna
    Biz 95 alıp mükalt zırvalığında ezilenleri görmediysekte duyduk yiyorsa ösym ile yapsın bakalım alımı sanada mı söz verildi…Hükümet değişirse gelecek başbakandan tek bir ricam olacak kadrolaşma ile siyasi bağlantı ve kaç kişi bu şekilde kamuya alındı açıklanmasını talep ediyorum başkada birşey istemiyorum
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Açıklamayı okumamış gibisin arkadaşım. İlanda ÖSYM KPSS puanı ile alım yapılacak mülakat yok yazıyor.
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Roket balığı (1 yıl önce)Roket isimli kullanıcı yorumuna
    Açıklamayı gayet güzel okudum Benim kpss puanına 100 yazsalar sen benim 89.75 aldığımı nerden bileceksin…Bre zavallı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yeter geç palavrayı (1 yıl önce)Malatyali isimli kullanıcı yorumuna
    Dua et ahlaklıyız küfür etmiyoruz burda....Hadi ordan kpss den 3 dönem 86 89 87 aldım .60 70 alan dayısı olan 2 klavye kullanmayı beceremeyen adamı büro personeli olarak aldılar geçin palavrayı ya geç palavrayı yeter !
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Eşim oraya 80 ile giremedi 65 alan arkadaşı 4 sene önce girdi. Diyeceklerim bu kadar Allah a emanetsiniz :)
    %100
    %0
    Yanıtla