SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi'nde Şampiyon Akbaş'ın Adına Boks Salonu

İnönü Üniversitesi'nde Şampiyon Akbaş'ın Adına Boks Salonu
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ersin Yazıcı, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen “Kariyer Günleri” etkinliği kapsamında düzenlenen Üniversite gençleriyle söyleşide bulundu. Daha sonra da, üniversitenin öğrencisi, Dünya Boks Şampiyonu Hatice Akbaş adına yapılan boks salonunun açılışı yapıldı.

Programa; Vali Ersin Yazıcı, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Gündoğdu, Spor Bilimleri Fakültesi akademik personelleri katıldı.

Programda katılımcılara Spor Bilimleri Fakültesi tanıtım film gösterimi ile valinin tanıtım videosu izletildi. Ardından “Kariyer Günleri” etkinliği kapsamında öğrencilere mesleki tecrübe ve deneyimlerini paylaşan Vali Ersin Yazıcı, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Kariyer Günleri etkinliği son bölümünde İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından Vali Ersin Yazıcı’ya plaket takdim edildi.

Akabinde Vali Ersin Yazıcı’nın katılımıyla Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonu Hatice Akbaş Boks Salonunun açılış töreni gerçekleştirildi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Oktay (4 ay önce)
    Şehir yıkılmış iş çok ama anlaşılan vali bey ve (halen bu nasıl rektör oldu sorusunu kendime sorduğum) Ahmet bey var olan bir yerin ismini değişip açılış yapıyor. Ahmet bey inşallah bir an önce görev süren biter de bizde senin gibi birini görmek zorunda kalmayız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Laboratuvar (4 ay önce)
    Sayın ilgililer, bu rektörün üniversitesinde öğrencilere tahsis edilen laboratuvarda eğitim esnasında başkaları da zehirli maddelerle araştırma yaptığından, laboratuvar eğitimi yapılamıyor. Bundan haberiniz var mı?
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ali cengiz (4 ay önce)
    Değerli vakıf başkanım Dr Hasan Hüseyin Şener ağabeyimi bu güzel emeklerinden dola yürekten kutluyorum vakfa destek ve güç veren değerli insanlardan rahmetli olanlara Allahtan rahmet diliyorum.Hayat da olanlara Sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hanlı (4 ay önce)
    Memurluktan ileri gidemedi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • naif (4 ay önce)
    Üniversitenin müdürü sayın ahmet kızılayın başarılarını dileriz. müdür bey herkesi memnun etti..
    %50
    %50
    Yanıtla