SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnşaatı Bastılar, Ateş Açtılar, Polise Saldırdılar.. Yaralılar Var

İnşaatı Bastılar, Ateş Açtılar, Polise Saldırdılar.. Yaralılar Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da müteahhit ile taşeron arasında başlayan husumetten dolayı, taşeronun yakınları, resmi polis ekibi inşaatın önünde beklerken 3 ayrı yönden baskın yaptı.  Karşılıklı birbirleri ile çatışan iki grup arasındaki kavgada 2 kişi silahla yaralandı. Olası faciayı, Emniyet Haber Merkezi ve  3 kişilik resmi polis ekibi sağ duyulu hareket ederek önledi. Baltalı saldırı ve silahlı tehdide maruz kalan polis ekipleri olayda yara almazken, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren olay yerine giderek inceleme yaptı. Dağdelen, olaya karışan tüm tarafların alınması talimatını verdi.

Alınan bilgiye göre; müteahhit ile taşeron arasındaki husumet ilk olarak 24 Mayıs 2023 tarihinde Tandoğan Mahallesi Yeşilçam Caddesi üzerinde bulunan özel bir firmanın inşaat sahası içinde meydana gelmiş ve müteahhit E.A. adlı şahıs, firmasının inşaat işlerini yapan M.A.’nın 16 yaşındaki oğluna tabanca ile ateş açarak bacağından yaralamıştı. Taşeron M.A. ile yakınları M.S. ve M.C.A.  inşaatı basarak, şirketin ofis camlarına ve ofis önündeki araca zarar vermişti.

Bugün saat 15.00 sularında müteahhit ve yakınları inşaatta bulunduklarını ve silahlı olaydan dolayı husumetleri olan kişilerin baskın yapabileceği ihbarında bulundu. Bu ihbar üzerine Emniyet Haber Merkezi, inşaata yakın olan ekiplerin hemen bölgeye gitmesi talimatını verdi. Olay yerine giden ve içinde 3 polis memurunun olduğu resmi ekip, inşaat sahasında beklerken, müteahhit ve adamları ise binaya kamera takma işlemini tamamlayıp ayrılacaklarını ifade ettiler. Ancak o esnada 3 inşaat sahasına 3 ayrı yönden gelen 3 ayrı ekip silahlarla ve ellerindeki balta ve diğer cisimlerle müteahhit ve adamlarına saldırırken, müteahhit ve adamları ise karşı saldırıda bulundu. İki grubun çatışması arasında kalan polis ekipleri müteahhit ve adamlarını korumaya çalışırken, bazı kişiler polise balta ve silahla tehditte bulunarak saldırdılar. Ancak polisler olayı yara almadan atlattı. 

Polis ekibinin yardım talebi üzerine tüm ekipler bölgeye yönlendirilirken, taraflar kaçtı. Olay yerinde 2 kişi silahla yaralandı. Polis ekipleri saldırı olayına karışan bazı şüphelileri silahlarla birlikte yakalarken, saldırıya karıştığı tespit edilen kişilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, olay yerine gelerek burada çatışma arasında kalan ekibe geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, olaya karışan tüm tarafların yakalanması ve delillerin en ince ayrıntısına kadar toplanılması talimatını verdi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Yeri (10 ay önce)
    Yine Malatya ve Malatyaspor yok kimse bilmiyor duymuyor Malatya’yı.neden çünkü sosyal medyadan tutunda ünlü isimlere kadar hiç biri Malatya’yı duyuramadı!!!
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Mltyali (10 ay önce)
    Adamlardaki cesarete bak polisin bekledigi yere silahli saldiri yapiyorlar. Abi polis ne yapsin adamlarin yetkisi yok cikartsa vursa adamlari niye vurdun diye polisi iceri atacaklar. Polise yetkiyi versen kimse cesaret edemez. Kanunlarin duzenlenmesi lazim birisinin canina kast ederek ates eden adami polis vuracak etkisiz hale getirecek olur olmez o Allahin bilecegi is
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (10 ay önce)
    Olan polise oluyor apık sapık katıl 20.. 30 suç kaydı var polis yakalıyor mahkeme iyi halde sebest bırakıyor demorkresinin özü derler fransa normal trafik konturolunda dahi makinali tüfeği anlına dayıyor alman polisi konturolda elin dreksiyonda olacak ani bir refleksde ateş ediyor avusturaya dediğini ikiletmede copu kafana endirir ispanya en küçük ehtiraz da ters kelepçe takar Türk polisi bey efendi kibarca konuşur o da bizim gözümüzde hiç sayılır Allahtan korkmayan polisde korkacak yoksam polise karşı koyar Türk polisinin tek eksiği spor yapmaması bazı zorbaları tek hamlede yıkması şart
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Mlx (10 ay önce)
    Hep söylüyorum gene söyleyeyim.kanunlarımızda cezaların yetersiz olması insanlara cesaret veriyor.insanlar kendi adaletini kendileri sağlamaya çalışıyor...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İzollu (10 ay önce)
    Giri toyotolu ekib aldı. Sokakda mikser varıdı. Kaçamadılar.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • hkb (10 ay önce)
    Abi adamlarda korku yok devlet polis demeden saldiriyorlar enteresan valla,
    %98
    %2
    Yanıtla