SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte YMS'nin 3. Ön Elemedeki Rakibi Partizan

0
Güncellendi - 2019-08-02 18:37:11
İşte YMS'nin 3. Ön Elemedeki Rakibi Partizan
A- A+ PAYLAŞ

UEFA Avrupa Ligi'nde 3.Tur'a yükselen Yeni Malatyaspor'un rakibi Sırbistan ekibi Partizan oldu. 3.Ön Eleme Tur'unda ilk maç 8 Ağustos Perşembe günü Belgrad'da, rövanş maçı ise 15 Ağustos Perşembe günü Malatya'da oynanacak.

Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Yeni Malatyaspor, Malatya şehrine bir ilki daha yaşattı. Efsane Malatyaspor'un ardından 16 yıl sonra UEFA Avrupa Ligi'ne kalarak büyük bir başarıya imza atan sarı kırmızılılar, 2.ön eleme turunu geçerek, yeni bir başarıya daha imza atmış oldu.

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde başarıyla temsil eden Yeni Malatyaspor, .Ön Eleme Tur'unda Sırbistan ekibi Partizan ile eşleşti.

Fudbalski Klub Partizan, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ın futbol takımlarından biridir. 4 Ekim 1945'te kurulan kulübün ezeli rakibi Crvena Zvezda'dır. (Kızılyıldız)

Maçlarını 32 bin 710 seyirci kapasiteli Partizan Stadyumu'nda oynayan Sırbistan ekibini, iç sahada ateşli bir taraftar grubu olan Grobari Jug destekliyor.

FK Partizan Belgrad, şuana kadar 10 kez Sırbistan şampiyonluğu yaşarken, 7 kez de Sırbistan Kupası'nı kaldırmayı başardı.

Güncel piyasa değeri 25,03 milyon Euro olan Partizan, genel olarak 4-2-3-1 sistemiyle sahada yer alıyor.

FK Partizan Belgrad, UEFA Avrupa Ligi'nde ise büyük bir tecrübeye sahip. Sırbistan temsilcisi, geçmiş dönemden buyana UEFA Kupası Elemeleri, UEFA Kupa Galipleri Kupası, UEFA Kupası, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası, Avrupa Ligi Elemeleri, Avrupa Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri ve UEFA Şampiyonlar Ligi maçları oynadı.

2019-2020 sezonu Sırbistan Ligi'nde şuana kadar 1 maç oynayan Partizan, deplasmanda Indija'yı 1-0 mağlup ederek, sezona 3 puanla başladı. Javor ile 27 Temmuz'da deplasmanda oynaması gereken maç ertelenen Partizan, 4 Ağustos'ta sahasında Macva Sabac'ı konuk edecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Tarık (4 yıl önce)
    Turu geçeriz İnşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman Fırat (4 yıl önce)
    Çok zor rakip. Deplasman çok zor. Orada fark yemezsek ya da tek farklı kaybetsek bile Malatya'da turu geçeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğduspor (4 yıl önce)
    Disco disco partizane,
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (4 yıl önce)
    %51 şansımız var, Bu sene takımı ilk kez çok beğeniyorum. Sol bek dahil transfer yapılmasın, para ölçülü kullanılmalı. Özellikle Berk ve Ahmet süre alırlarsa patlama yapabilirler. Yiğithan yine sakat galiba, düzelirse ondan da umutluyum. Orta saha daha kompakt olursa defansa çok yük binmez. Tek beğenmediğim husus yönetimin şeffaf olmaması. Kim kaç para alıyor, kim kaça satıldı belirsiz, bu konu halledilene kadar yönetim benim için karanlıktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ebuzerr (4 yıl önce)
    Zor bir rakip
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Sırbistan'a maça gitmeyi düşünen taraftarlarımız sakın ola bireysel olarak yada küçük gruplar halinde gitmesinler. Partizan'ın Grobari Jug taraftar grubu özellikle de Türklere karşı aşırı holigandır ve bizim derebeyleri, teksas, gfb, çarşı gibi taraftar gruplarına benzemezler.
    0
    0
    Yanıtla