SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Cumhurbaşkanımız Talebi Uygun Bulmadı"

0
Güncellendi - 2020-04-14 02:00:02
A- A+ PAYLAŞ

SOYLU'NUN İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ.. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, "Bir makam sahibinin istifasını sunması kendi takdiridir, fakat nihai karar sayın Cumhurbaşkanımıza aittir. İçişleri Bakanımızın istifası kabul edilmemiştir, kendisi görevine devam edecektir” denildi.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, “15 Temmuz darbe girişiminin hemen arkasından İçişleri Bakanlığı görevine getirilen sayın Süleyman Soylu, bugüne kadar başarılı çalışmalarıyla milletimizin takdirini kazanmıştır.

Terör örgütlerinin ülkemizdeki eylem kapasitelerinin önemli ölçüde azaltılmasında Sayın Bakanımızın yürüttüğü kararlı mücadelenin büyük payı vardır.

Aynı şekilde deprem gibi doğal afetlerin ardından yapılan çalışmalarda da, İçişleri Bakanımız sürekli sahada olarak güçlü bir koordinasyon gerçekleştirmiştir.

Korona virüs salgının sağlık hizmetleri, gıda tedariki ve kamu güvenliği boyutu da bulunduğu bir gerçektir.

İçişleri Bakanımız, bir ayı aşkın süredir yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla, bu süreçte ülkemizde kamu güvenliği konusunda hiçbir sıkıntı çekilmemesini temin etmiştir.

Sayın Bakanımız istifa talebini sayın Cumhurbaşkanımıza sunmuş, Cumhurbaşkanımız bu talebi uygun bulmadığını kendisine ifade etmiştir.

Bir makam sahibinin istifasını sunması kendi takdiridir, fakat nihai karar sayın Cumhurbaşkanımıza aittir.

İçişleri Bakanımızın istifası kabul edilmemiştir, kendisi görevine devam edecektir” denildi.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • Murat Y (4 yıl önce)
    Devlet yonetmek bakkal yonetmeye benzemez tarafsizim ama o bakan kndini sorumlu tutup istifa ediyosa kabul edeceksin belkide yuzkerce cana mal olacak ben olsam vicdan azabindan ölürdüm agir bir yük amca dayiyla devlet yonetilmez basiret olcak adalet olcak Allah korkusu olcak
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Suleyman Soylu yu istemeyenleri şöyle bir sıralayalım. HDP , PKK , CHP, FETO, , DHKPC, VE BİLİMUM TERÖR ÖRGÜTLERİ.Gördünüz mü kim kiminle iş tutuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bunuda teröre bağladiniz ya süpersiniz Özgür düşüncesini söylemekde yasak Çünkü henen bir yere yama yapiliyor Başka söylenecek söz bulamayanlarin kulandiği bir oyun
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Anladığım kadarı ile bu bağlantı konusunda uzmansınız. Peki bu sorumsuzluktan hastalık bulaşan ve ölen hastaların sorumluluğunu kime bağlayacağız?
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Maalesef bizim ülkede biat kültürü yaygın örneğin kişi devlete değil,bir isime hayran ama bunu istemeyerek o isime olan hayranlığını idevlet hayranlığı kılıfı ile kapatıyor.!! Aslında devlete falan hayranlığı 2 planda.İlk planda ise kişi hayranlığı var.İşte osmanlı mesela hemen her padişah tahtı ve iktidarı için en yakının bile canına kıymış acımamış ama halen osmanlıya olan özlem ve sevgi ne yazık ki bitmiyor insanlarda.Yapacak bir şey yok böyle gelmiş böyle gider..
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    güzel bir oyun halkın gazını almak için çok güzel tasarlanmış.yersen ama yeriz.çünkü akıl ve mantığımızla hareket etme kabiliyetimiz zayıf çünki biatçı bir toplumuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fettah (4 yıl önce)
    Keşke herkes Soylu kadar Milliyetçi, Vatansever olsa. İyiki varsın Süleyman Soylu.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (4 yıl önce)
    Tam bir tiyatroydu
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Bu kadar büyütülmemesi gerektiğine inanıyorum. Memlekette insan mı yok. Soyludan daha iyi o görevi yapabilecek bir çok insan vardır. Yeter ki görev verilsin. Orta doğu ve asya ülkelerinin genel sorunudur bu. İnsanları büyütmek. O olmazsa olmaz gibi. Oysa batı ülkelerinde görevinde hata yapan istifa eder onun yerine bir başkası kaldığı yerden devam eder. Bir türlü bunu öğrenemedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (4 yıl önce)
    Soylu , RTE dan izinsiz nefes alamaz.Tepki çok olunca milletin gazını aldılar.Akpliler de zannediyor wattsapp dan soyluyu durum yapınca cumhurbaşkanı kabul etmedi.Yazık ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)muhammed isimli kullanıcı yorumuna
    Sen ne zannediyordun maho..?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Ne gazı millet sevi gardaş adam başarılı insanimiz yüzünden adam istifa edecekti ama cok şükür olmadi kimse açlıktan ölmez bu arada
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (4 yıl önce)
    Satranç ya da da poker bilir misiniz? Süleyman Soylu'ya rest çekildi, adam gördüm dedi ardından satranç diliyle şah çekti, olay bu kadar açık ve net:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Halim (4 yıl önce)
    Allah’ına kurban büyük reis Recep Tayyip Erdoğan öl de öleyim seni yaradana kurban
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    milletin gazını almak için yapmışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • O zaman Alındı mı gazın her şeyi siz bilirsiniz soylunun istifası türk tarihinin en kötü günüydü
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    ben kula kulluk yapmadığım için benim umrumda değil. ancak sizin gibileri kandırırlar. bana Allah yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • İyi bir senaryo yazılmış. Kim yazmışsa emeğine sağlık. Güzel yazılmış. Sonunda Türk filmleri gibi bitti.Zorla kimseyi sevdiremezsin. Adam Cumhurbaşkanı Erdoğan in talimatını uyguladım dedi.Reis ne derse onu yapıyor. Bir sucu yok.Kendide biliyordu istifası kabul olmayacak. Eğer bu istifa piyasalar açık iken olsa idi alt üst olmuştu. Dolar fırlamış borsanın tepe takla aşkı geldiğini görürdük. Bu ara birimleri daha zengin olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)AYDIN isimli kullanıcı yorumuna
    Milletin sevgisi de mi tiyatroydu milyonlarca twett milyonlarca destek mesajı insanların balkonlarda haykırışı lütfen bir insanların sevgisini görün
    0
    0
    Yanıtla
  • kesin ve ne güzel yazmışsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)hasan kaçan isimli kullanıcı yorumuna
    Senin gibi düşünmeyenler böyle cevap verse hemen dini siyasete alet etmeyin dersiniz ama siz yapınca oluyor degilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazı alınanlar sizin gibi istifayı gerçek zannedenler??
    0
    0
    Yanıtla
  • Türk tarihi bir bakanın istifasıyla kötü günler geçirmeyecek kadar derindir.Türk tarihinin en kötü günüymüş.ne kadar seviyosunuz kula kuluk etmeyi.Allaha kulluk edin kardeşim.Merak etmeyin kimler geldi geçti de bu devlet baki kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (4 yıl önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Baska derdiniz yok mu sizin sayın vatandaş soylu gitse yerine biri gelir seni bu kadar niye üzdü ki Allah dert vermemiş iste
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle gaz almak için yapıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin de gazini almdilarmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeş senin gazını almamış.Aksine sende gaz yapmış.Bir soda iç benden.BİR SOYLU BİNLERCE SOYSUZA BEDELDİR.
    0
    0
    Yanıtla