SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstihdam Devi Konumunda"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:29:27
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi iştiraklerinden Esenlik Şirketi'nin personeli iftar sofrasında bir araya geldi. 
 
İstasyon virajındaki Esenlik'e ait Dedekorkut Restaurant'ta yapılan iftar programına Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik Genel Müdür yardımcıları Münür Özpolat, Erhan Soylu, Mesut Bozkurt, Esenlik birim müdürleri, şefler ve idari bina çalışanları katıldı.
 
Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz yaptığı konuşmada;  “Ramazan ayı diğer aylardan farklı olarak, yaşadığımızı ayrıcalıklı kılan bir aydır. Bu mübarek ay rahmetiyle, merhametiyle, ülfetiyle insanlığa çok büyük şeyler katan bir ay. Bu güzel ayda Müslüman olarak nasibimize düşeni en güzel şekilde alırız. Oruç ayı bizlere kal ile değil, hal ile mesaj veren bir aydır.  Açlık ile sabrımızı ölçerken, verdiği nimetlerin kıymetini bize anlatıyor. Oruç ibadeti hikmetli bir ibadet ve fiili bir terbiyedir. Ramazan ayı bir ibadet ayı ve yatağıdır” ifadelerini kullandı. 
 
Esenlik'in kâr eden bir kuruluş olduğunun altını çizen Boyraz,  “Esenlik tamamıyla ticari olarak, tacir olarak, rasyonel olarak piyasa şartlarında mücadele veriyor ve kar ediyor. Bunun sırrı ise çalışkanlık, fedakarlık, samimiyet ve cesarettir.  Esenlik şaha kalkmış ve yoluna yorulmadan devam eden ve son üç yılda her alanda büyük gelişmeler kaydeden bir kuruluştur. Esenlik bütün birimleri ile bugün bölgesel güç olma yolunda emin adımlarla yürümektedir. Bugün Esenlik 1.400 çalışanı ile Malatya’nın istihdam devi konumuna gelmiştir. Malatya’da değerli ve kalıcı işler, şu anda burada bulunan Esenliğin dinamik kadrosu ile gerçekleşmektedir. Yoğun iş temposunun verdiği stresi ve yorgunluğu düzenlediğimiz iftar programında üzerimizden atmak istedik. Yapılan bu tür programlar çalışanlarımızın bir araya gelmesi ve kaynaşması açısından önem arz etmektedir. Ramazan ayının güzelliğini bir nebze de olsa çalışanlarımıza yaşatmak  ve çalışanlar arasındaki uyumun devamı sağlamak için bu tür sosyal aktiviteler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız