SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İşyerine Pompalı Tüfekle Ateş Açtı

İşyerine Pompalı Tüfekle Ateş Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir şahıs, 2. el cep telefonu yüzünden tartıştığı kişinin işyerine pompalı tüfekle saldırıda bulundu.

Olay, önceki akşam 18.50 sıralarında Hamidiye Mahallesi Nasuhi Caddesi'nde meydana geldi. H.B.A. adlı şüpheli, 2. el cep telefonu satışıyla ilgili olarak tartıştığı S.İ. adlı şahsın işyerine pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda işyerinde hasar meydana gelirken, saldırgan kaçtı.

Olay yerine taksiyle geldiği, saldırının ardından kaçarak uzaklaştığı belirlenen ve poliste suç kaydı olduğu öğrenilen H.B.A. adlı şahsın arandığı öğrenildi.

YEŞİLTEPE'DE..

Bu arada Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi Paşazade Caddesi'nde de, Çarşamba gecesi saat 22.00 sıralarında bir işyerine pompalı tüfekle ateş açıldı. İşyerine ateş açan şahıs, tüfeği olay yeri yakınında atarak bir otomobille kaçtı. Adının M.T. olduğu belirlenen saldırganın yakalanmasına çalışılıyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE YANINDA..

Öte yandan saat 22.15 sıralarında da Büyükşehir Belediyesi otoparkından silah sesleri geldiği ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yapılan araştırmada, seslerin Çevre Yolu'ndan geçen beyaz renkli Şahin bir otomobilin egzos patlatmasından kaynaklandığı belirtildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız