SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtfaiyeciler Vali'ye Yangın Tüpü Hediye Etti

0
Güncellendi - 2018-09-25 03:51:50
İtfaiyeciler Vali'ye Yangın Tüpü Hediye Etti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban'ı, Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli İtfaiye Haftası dolayısıyla ziyaret etti. Ziyarete, Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Hanefi Acar ve itfaiye personeli katıldı. Vali Kaban, itfaiye personelinin haftasını kutlayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İtfaiye Müdürü Acar da Vali Kaban’a Malatya Belediyesi bünyesinde 1926 yılında kurulan teşkilatın, o günden bu güne vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için büyük bir özveriyle görev yaptığını belirterek teşkilatları ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

İtfaiye Müdürü Acar, "İhtiyaçlar doğrultusunda yeni araç ve gereçlerle de donatılan teşkilatımızdaki personelimizin de her zaman, her türlü göreve hazır durumda olacak şekilde eğitimlerine devam etmekteyiz." dedi.

POLAT'A ZİYARET..

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, İtfaiye Teşkilatının 304.üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle İtfaiye Dairesi Başkanı Hanifi Acar ve beraberinde İtfaiye personelini makamında kabul etti.

Malatya’nın tamamına hizmet vermekte olduklarını belirten Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Hanifi Acar “İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 304’üncü yılını kutlamaktayız. İtfaiye Dairesi olarak Malatya’da 18 ayrı noktada 236 personelle itfaiye hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirmek için gayret gösteriyoruz. İtfaiye Dairesi olarak bugün itibariyle yangın ve kurtarma olayları olmak üzere 2078 olaya müdahale edilmiştir. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı olarak bugüne kadar müdahalede zorlandığımız herhangi bir olay olmadı” şeklinde konuştu.

İtfaiyecilerin Haftasını kutlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “İtfaiye Teşkilatımız, 304 yıldan bu yana Osmanlıdan beri varlığını sürdüren bir teşkilat. İnsanlık var olduğu müddetçe de varlığını sürdürecek, olaylara müdahale edecek olan bir teşkilat. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatımız, sadece yangınlara değil, boğulma vakalarına, trafik kazalarına ve kurtarma olaylarına ilk müdahale edenlerin arasında gelmektedir. İtfaiye Teşkilatımız olaylara zamanında müdahale etmesi ve zamanında ulaşması bakımından oldukça hızlı hareket etmektedir. Arkadaşlarımız Malatya’da güzel hizmetler vermekte ve başarılı bir şekilde olaylara müdahale etmektedirler. İtfaiyecilerimizin haftalarını tekrar tebrik ediyor, kazasız belasız günler diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İtfaiye Dairesi Başkanı Hanifi Acar, Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a çiçek ve yangın söndürme cihazı hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • haydar öztüpcüoglu (5 yıl önce)
    tüp çok güzelmiş valla, helal olsun yani
    0
    0
    Yanıtla
  • Alişan (5 yıl önce)
    Tupte güzelmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedrzm (5 yıl önce)
    Şu belirli gün ve haftaların %90 ı kaldırılmalı.Bu nedir ya??
    0
    0
    Yanıtla
  • Zibetra (5 yıl önce)
    Şaka mı bu!
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    itfaiye müdürü de cimriymiş. insan büyük tüp hediye eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (5 yıl önce)
    Süper bir haber , emeği geçenlerin ellerine sağlık !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • baran (5 yıl önce)
    Şaka gibi, bari biraz büyük olan tüpten vereydiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (5 yıl önce)
    Valilikte yangın tüpü yokmuymuş
    0
    0
    Yanıtla