SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyi Başlamayı Hedefliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

İlk etap kamp çalışmalarını Pazartesi günü tamamlayan Yeni Malatya Spor'da futbolcular izne ayrıldı. "Takım olarak çok çabuk kaynaştık " diyen kaptan Serdar Karkın, hedeflerle ilgili açıklama yaptı.

Kamp çalışmalarında ilk etabın çok iyi geçtiğini söyleyen Serdar Karkın, "Malatya'da 17 günlük bir ilk etap kamp dönemi geçirdik. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla uyum sürecini çok hızlı şekilde atlattığımız kanaatindeyim. Takım olarak çok çabuk kaynaştık. Havanın sıcak olması nedeniyle biraz yorucu oldu ama genel olarak ilk etap kamp çalışmaları verimli geçti. Performans olarak iyi olduğumuzu düşünüyorum. Geçtiğimiz sezon kulüp açısından değil de camia içerisinde bize iyi bakmıyorlardı. Başarılı olup, olamayacağımız yönünde tereddütler vardı. Bu tabuları yıktığımızı düşünüyorum. Sonuç olarak play off'a kaldık. Bu sene takıma katılan arkadaşlarımızın takıma çok büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Transfer edilen arkadaşlarımız kaliteli. Her şeyden önemlisi de çok iyi insanlar. İnşallah bu sene hak ettiğimiz Bank Asya 1. Lige çıkacağız. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci etap kamp çalışmalarını da verimli bir şekilde geçirmek istiyoruz. Hazırlık maçları oynayacağız. Sakatlık yaşamadan ikinci etap kamp çalışmalarını da tamamlayarak, lige en iyi şekilde başlamayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Takıma olan ilgiyi hissettiklerini belirten Karkın açıklamasının devamında, "Yeni Malatya Spor'un her zaman hedefi vardır. Hedefin olmadığı yerde başarıdan söz edemezsiniz. Bizde takım olarak bir hedefe kitlenmiş durumdayız. Hedefi olmayan insanların burada zaten işi yok. Geçen sene özellikle son dönemlerde yoğun bir ilgi vardı. Ama bu sezon başından itibaren bu ilgi daha da arttı. Şehirde ilgisini hissettirmeye başladı. Bu bizi olumlu yönde etkiliyor. İnşallah bunun mükafatını sahada vereceğiz" dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız