SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir'de Top Çizgiyi Geçti mi?

0
Güncellendi - 2018-05-08 14:44:36
İzmir'de Top Çizgiyi Geçti mi?
A- A+ PAYLAŞ

  Spor Toto Süper Ligin 32.haftasında İzmir Bornova Stadı’nda oynanan Göztepe-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını 64.dakikasında yaşanan pozisyon çok konuşuldu. Karşılaşmanın 64.dakikasında Eren Tozlu’nun kafa vuruşunda Göztepe kalecisi Beto’nun çizgi üzerimi ve yoksa çizgi içerisinde mi topu kontrol ettiği tartışmalarına beIN Sports yorumcusu Bünyamin Gezer son noktayı koydu.

  Süper Lig’de 32.haftada İzmir’de oynanan Göztepe-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında ilginç bir olay yaşandı. Mücadelenin 64.dakikasında Adem’in sağdan ortasında Eren Tozlu’nun kafa vuruşunda Göztepe kalecisi Beto topu çizgi üzerinde kontrol etti. Bu pozisyonda Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcular topun çizgiyi geçtiğini ifade ederek gol beklediler ancak hakem devam kararı verdi.

  Mücadele sonrası yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut, “Top çizginin arkasında verilmeyen bir golümüz var. Bizden alınan 2 puan var. Fazla söylenecek bir şey yok. Takımım bugün üst düzey bir maç oynadı. İlk 30 dakika baskı yiyeceğimizi biliyorduk, o baskıdan çıkıp 60-65 dakika oyunu kontrol ettik. Direkten dönen toplar, 2-3 pozisyonumuz ve verilmeyen bir golümüz var” ifadelerini kaydetti.

  Süper Ligin yayıncı kuruluşu beIN Sports, tartışmaya neden olan pozisyonla ilgili görüntüleri bir kez daha ekrana getirdi. beIN Sports yorumcusu Bünyamin Gezer, pozisyonla ilgili, “Topu çizginin üzerinde görüyorum. Devam kararı doğru” yorumunda bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kernekliali (5 yıl önce)
    Kesinlikle çizgiyi geçti.resmen golümüz verilmedi.Bünyamin gezer hakem arkadaşını kolluyor.oysa ki resim ortada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (5 yıl önce)
    Topun çizgiyi geçip geçmemesi değil. Beni düşündüren forvetlerin beceriksizliği. Bu boutaib dünya kupasında oynayacak neden son haftalarda beceriksizlesti. Adem büyük neden egoist futbol oynuyor. Bunları konuşalım bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Golll yemeyin bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Geçsin demek gelirdi içimden ama .Maalesef geçmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim Karaca (5 yıl önce)
    Çok dikkatli baktım,kaleci anlık bir şekilde topla birlikte 2 santim kadar içerde kontrol ediyor.Ancak bu pozisyona gol kararı vermekte oldukça riskli hakeme kabahat bulmuyorum.Ama Adem’in kaçırdığı çok çok enteresan bence kaçırmakla zor olanı yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertlidayi (5 yıl önce)
    Bünyamin gezer göz doktoruna görün
    0
    0
    Yanıtla