SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma 5,3 Ton Kaçak İçki Ele Geçirdi

Jandarma 5,3 Ton Kaçak İçki Ele Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da jandarma ekiplerince  bir kaçak imalathaneye düzenlenen operasyonda 5 ton 336 litre kaçak içki (boğma rakı) ele geçirildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şubesi ekiplerince kaçak rakı imalatı ve satışına yönelik  yürütülen çalışmalar sonucunda Yeşyilyurt ilçesine bağlı İkizce (köyü) Mahallesinde bir şüpheliye ait binada kaçak (boğma) rakı üretim ive satışı yapıldığı tespit edildi.

Yapılan operasyon neticesinde; şahsa ait araçta ve ikametinde toplam 5 ton 336 litre kaçak rakı  ile birlikte 1 adet özel yaptırılmış kaynatma kazanı, 1 adet özel yapım  distilasyon kazanı ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız