SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma Tarihi Eser Ele Geçirdi

0
Güncellendi - 2020-06-10 03:23:32
Jandarma Tarihi Eser Ele Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, jandarma ekipleri tarafından tarifi eser kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda, şifa maksatlı geçmiş dönemlere ait taş basım deri işleme Arapça yazılı ilmihal kitabı ele geçirildi.

Malatya il Jandarma Komutanlığı ekiplerince tarihi eser kaçakçılarına yönelik bir operasyon düzenlendi.

Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen istihbari çalışmalar neticesinde tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 2 şüphelinin evinde arama yapıldı.

Aramalarda, eski medeniyetlere ait altın ve gümüş sikke, eski medeniyetlere ait takı, şifa maksatlı geçmiş dönemlere ait taş basım deri işleme Arapça yazılı ilmihal kitabı, Selçuklu mimarisi işlenmiş gümüş sigara tabakası, tarihi eser inceleme merceği aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin adli işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • doru (3 yıl önce)
    Sayın seri sonu paşa. İlgili maddeyi okumanızı tavsiye ederim. Alım satımı yasak olan devlete teslim edilmesi gereken tarihi eser sınıfına giriyor. Nemrut heykellerini mi çalmaları lazımdı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Paşa (3 yıl önce)doru isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın BORU çok bilmiş; Resimde yer alan eşyaların alım satımının yasak olduğunu nereden anladın yoksa kahin misin sen? Resimden tarihi eser tespitimi yaptın? Senin gibi çok bilmişler yüzünden evimizde bulunan eski çeyiz sandıklarını da tarihi eser diye elimizden alırlar yakında..Ha bu arada ben askerliği 18 ay yaptım ve bir defa yaptım. Anlaşılan sen askerliğini tam yapmamışsın..yada tekrara kalmışsın..Baksana Paşaları karıştırmışsın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Paşa (3 yıl önce)
    Aman ne tarihi eser sanki Karun hazinelerini ele geçirmişler. Jandarmamız bu tür basit işlerle neden zaman kaybediyor anlamadım. Resimdeki eşyaların hiçbiri tarihi eser değil güldürmeyin kendinize...
    0
    0
    Yanıtla