SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Junior Ömer' Yeşil Sahalarda

0
Güncellendi - 2018-08-06 20:10:28
'Junior Ömer' Yeşil Sahalarda
A- A+ PAYLAŞ

 Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1.Lig’de mücadele eden Gaziantep temsilcisi Gazişehir Futbol Kulübü ile bir hazırlık karşılaşması oynadı. 2-1 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle tamamlanan hazırlık karşılaşmasına babasının 'Junior Ömer' dediği Elias Ömer damgasını vurdu.

Topuk Yaylasında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre takımdan ayrı çalışan ve geçtiğimiz günlerde takımla birlikte çalışmalara katılan Ömer Şişmanoğlu, hazırlık karşılaşmasını eşi Nicole ve 2,5 yaşındaki oğlu Elias Ömer ile birlikte tribünden izledi.

Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın devre arasında Ömer Şişmanoğlu, 2,5 yaşındaki oğlu Elias ile birlikte sahaya çıktı. Baba-oğul sahada top oynarken, anne Nicole Şişmanoğlu ise tribünden ikiliyi görüntüledi.

Elias Ömer’in her topa vuruşu sonrası taraftarlar sevgi gösterisinde bulunurken, Ömer Şişmanoğlu da zaman zaman hünerlerini sergileyerek, ‘sezona hazırım’ mesajı verdi.

Ömer Şişmanoğlu, sosyal medya hesabında ‘Yeşil sahaya alıştırmaca junior Ömer’ notunu düştü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Göktuğ Reis (5 yıl önce)
    MaşaAllah. Rabbim esirgesin bu yavrucağı.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Aşağı şeher'de derler ki: "Fareden düşen çulkesen olur." Dala çıkan keçinin yaprağa bakan oğlağı olur misali.
    0
    0
    Yanıtla