SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Kadınlara Yönelik İlk Özel Merkezlerden Biriydi"

0
Güncellendi - 2019-01-30 02:41:34
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çiğdem Tozkoparan Kültür ve Spor merkezine devam eden kursiyerlerin birbirinden göz alıcı el emekleri sergilendi.

Yoğun bir katılımın olduğu serginin açılışına AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Valisi Aydın Baruş’un eşi Nagihan Baruş, Milletvekili Ahmet Çakır’ın eşi Fatma Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın eşi Yasemin Polat, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın eşi Semra Çınar, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı İnanç Kara Ölmeztoprak  katıldı.

Elbiselerden dantellere, örgüden nakış ve el işlemesi ürünlere kadar kursiyerlerin el emeği göz nuru sergisinin açılışında konuşan AKP Milletvekili Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan ‘Geri Dönüşüm’ projesinin de sergilenmesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek ‘Hepinizin eline yüreğine sağlık. Bu mekânın ilk açıldığı anları hatırlıyorum. Malatya’da kadınlara yönelik ilk özel merkezlerden biriydi. Emeği geçen herkese ve tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum, ellerine sağlık diyorum.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın eşi Yasemin Polat da kadınların üretime sağladığı katkıdan gurur duyduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı ve davetliler sergiyi gezdi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Nedim (5 yıl önce)
    Vekillerin en çok sevdiği ve sevindiği şey AÇILIŞ ve KURDELA KESMEK olsa gerek, bilmem yanılıyor muyum? Şu seçim öncesi imkanım olsa oğluma bir işyeri açsam... Bu işyerinin bulunduğu sokağın başından itibaren üçer metre ara ile 10-15 adet kurdela bağlasam Vekilleri ve ekibini davet etsem de sırasıyla kurdelaları kese kese gelip işyerimi açlar mı acaba ?? Bu moral ve mutlulukla seçime gitsek nasıl olur... Her halde kötü olmaz... Ne dersiniz....
    0
    0
    Yanıtla