SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kaleci Ertaç İçin Beşiktaş İddiası

0
Güncellendi - 2019-01-16 16:25:54
Kaleci Ertaç İçin Beşiktaş İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ertaç Özbir'in, Beşiktaş'ın radarında olduğu öğrenildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Evkur Yeni Malatyaspor'un 29 yaşındaki file bekçisi Ertaç Özbir ile ilgilendiği öne sürüldü.

Stoper ve forvete yaptığı transferlerin ardından diğer mevkiler için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Siyah beyazlı ekibin, kaleci arayışı noktasında Ertaç Özbir'i radarına aldığı ve sarı kırmızılı yönetimle temasa geçeceği iddia edildi.

Beşiktaş'ın Ertaç Özbir'in transferi için takas önerdiği ancak Evkur Yeni Malatyaspor yönetiminin bu teklife sıcak bakmadığı da iddialar arasında yer alıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor'un 29 yaşındaki file bekçisi Ertaç Özbir'in sarı kırmızılı takımla sözleşmesi bu sezon sona eriyor. 1,87 metre boyundaki başarılı eldiven, bu sezon 6 karşılaşmada 540 dakika görev aldı. Sakatlığı dolayısıyla uzun süre takımdan ayrı kalan Özbir, Evkur Yeni Malatyaspor'da 64 karşılaşmada görev aldı.

Takımın Spor Toto 1.Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselmesinde de büyük rol oynayan başarılı file bekçisi, Süper Lig'de toplamda 34 karşılaşmada forma giydi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • AHMET (5 yıl önce)
    ertaç kim beşiktaş kim...birkaç menejerin lafı ile torba dolmaz...neden herkes malatyaspor üzerine oynuyor acaba..hoca gitti,ertaç gitti.Kaldı eren ve adem onlarda sakat oldukları için kimse almaz.bırakın bu ağızları kardeşim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Ertaç giderse yerine LARİN gelsin..............
    0
    0
    Yanıtla
  • haluk (5 yıl önce)
    Ertaç iyi kaleci ancak kendini istanbula erken ısındırmış Malatyaspor Beşiktaşla takasa yanaşmaz.Beşiktaş parayı verir.Ertaç da İstanbula gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Zaten sezonbaşından beri oynamıyor.fenerbahçe hayali suya düşünce sakatlık mazeretiyle oynamıyor.Allaha şükür taş gibi kalecimiz Farnolle var ve şu an süper ligin en iyilerinden.Ardında Abdulsamed de yetişiyor.yani ertaç sezonbaşından beri hiç yok ve bizde yokluğunu hiç mi hiç hissetmedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Ertaç kafasında malatyayı bitirmiş.kendini ne kadar büyük bir kaleci zannediyorsa istanbul sevdasına bizdeki kariyerinide zora sokuyor.bundan sonra malatyaya katkı vermesi imkansız.gitmesi en iyi seçenek olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • kern ali.Adamın beynini okumuşsun.Aferin.Gitsin diyorsun.Peki çözümün nedir?Artık bu yorumdan sonra bir kaleci transferine öncülük edersin.
    0
    0
    Yanıtla