SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale'de Kitap Fuarı

0
Güncellendi - 2019-05-30 02:10:22
Kale'de Kitap Fuarı
A- A+ PAYLAŞ

Kale Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesinde kitap fuarı açıldı.

Kale Kaymakamı Mehmet Güder ve Belediye Başkanı Murat Koca'nın katılımlarıyla açılan fuar, kaleli öğrencileri ve kitapseverleri ağırladı.

Fuarın açılışında bir konuşma yapan Kaymakam Güder, kitapların bilgi ve tecrübeyi koruyan ve geleceğe taşıyan eserler olduğunu söyledi.

Sosyal ve kültürel gelişimine kitabın önemli katkılar sağladığını aktaran Güder, öğrencilerden bol bol kitap okumalarını istedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akkaya ise ilçede ilk defa böyle bir fuar düzenlendiğini belirterek, projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kitapların, insan hayatını kolaylaştıran, insanın ihtiyaç duyduğu bilgi ve becerileri kazanmasına yardımcı olan kaynaklar olduğunu aktaran Akkaya, "Okuyarak öğrenen bir kişi, öncelikle kendine olan güvenini arttırır. Bu ise aynı zamanda düşünce ufkunu geliştirip, geniş bir görüş açısı sağlayarak, olayları inceleme yeteneği kazandırır. Ayrıca okuyan kişiler çok okumanın beraberinde getirdiği zengin kelime dağarcığına sahip oldukları için hikmetli ve etkileyici konuşarak hitap ettikleri kişilerde etki de uyandırırlar." diye konuştu.

Fuara, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız