SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale'de Köy Yollarına Asfalt

0
Güncellendi - 2017-11-07 03:22:20
Kale'de Köy Yollarına Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde 8 mahallenin (köyün) yol problemlerini çözdü.

Kış mevsiminin yaklaşması nedeniyle merkez ve ilçelerde asfaltlama çalışmalarını artıran Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesine bağlı Erdemli, Memiömer, Bent, Bağlıca, Darıpınar, Akça, Dedeköy ve Uyanık mahallelerinde asfalt çalışması yaptı.

Toplamda 3.6 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalarını; Erdemli ve Memiömer mahallelerinde 600 metre, Bent mahallesinde 350 metre, Bağlıca’da 680 metre, Darıpınar’da 600 metre, Akça’da 450 metre, Dedeköy’de 700 metre ve Uyanık Mahallesinde de 150 metre sıcak asfalt çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediyesi sezon içerisinde Kale’de Düztarla, Güneyce, Abuşoğlu ve Gülen mahallelerinde 7 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapmıştı. Kale ilçesinde devam eden çalışmalar kapsamında ayrıca, Doğanyol ilçesine bağlanan 35 kilometrelik Gülenköy grup yolunda ise bakım-onarım çalışmaları yapıldı.

Sıcak asfaltla tanıştık

Kale ilçesinde yapılan çalışmaları değerlendiren bölge halkı yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Asfalt yapılan mahallelerin dağ köyleri olduğuna dikkat çeken bölge sakinleri, “Kale coğrafik yapısı itibariyle çok dağınık bir yapıda. Özellikle dağ köyleri için en zor konu ulaşımdır. Büyükşehir Belediyemiz bu mahallelerin sorunun çözümü noktasında yıllardır çalışmalar yapıyordu. Bölgenin ihtiyacı olan taş duvar yapım işleri geçtiğimiz dönemlerde tamamlandı. Mahallelerimiz şimdi sıcak asfaltla tanışıyor. Bu büyük hizmetlerin gelmesinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Cebrail (5 yıl önce)
    Bırak alstvalt yapmayı normal yolumuzu acmadılar yazıklar olaun hizmete. Yalancılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (6 yıl önce)
    Hizmet her zaman iyidir ama Battalgazi Çolakoğlu köyü muhtarı adamına göre, yolu daha çok kullanan kişiye göre yol asfaltlamasını projeye ve yol yapım birimine bildiriyor. Aynı zamanda da kurmaylarının izni olmadan da yapılacak hizmetin onayında geçmesi gerekli. anlayacağınız maşa
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Kara (6 yıl önce)
    Köy yollarına yapılan asfalta da muhalif oldunuz ya, pes artık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Kara bey sen okuduğunu anlamayacak kadar zavallı birisin köy yoluna dökülen asfalta kimse karşı çıkmıyor. sorun ham toprağın üstüne asfaltının dökülmesi resme bir bak Allah için konuş böyle bir asfalt dökme şekli hangi ilde var eğer sen buna vicdanen olur diyorsan pes artık sana denir. At gözlü takıp olaylara sadece siyasi bakmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Allah'tan korkun ham toprağın üzerine asfalt döküldüğü nerede görüldü. 3 ay sonra hepsi yağmur kar ile akıp gidecek fakir fukaranın hakkı da size vebal olacak.
    0
    0
    Yanıtla