SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kamara Takımla Tanıştı, Antrenmana Katıldı

0
Güncellendi - 2019-02-01 17:10:19
Kamara Takımla Tanıştı, Antrenmana Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un 23 yaşındaki Fransız santraforu Aboubakar Kamara, Malatya’ya gelerek çalışmalara dahil oldu.

Sarı kırmızılı takımın İngiltere ekibi Fulham'dan transfer ettiği Kamara, İstanbul’da resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra Malatya’ya geldi. Kamara, takımla birlikte ilk çalışmasına katıldı.

Sportif direktör Ali Ravcı, teknik direktör Erol Bulut, yardımcı antrenörler, kulüp çalışanları ve futbolcularla tanışan Fransız golcünün sempatik tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Kamara, kısa tanışma merasiminin ardından takımla birlikte ilk çalışmasına katıldı. Fransız santraforun antrenmanda futbolcularla olan diyalogu dikkatlerden kaçmazken, samimi tavırlar sergilediği görüldü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mehmet (5 yıl önce)
    hayırlı olsun malatyaya inşallah iyi şeyler yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Soner Ali ÖZÇELİK (5 yıl önce)
    MALATYA DELİLER AİLESİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ HOŞ GELDİN DELİÇAKAR KARADELİ BU LİG SENİ BEKLER
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa korkmaz (5 yıl önce)
    HOŞGELDİN KARAOĞLAN. MALATYA SANA SEN MALATYAYA HAYIRLI OL İNŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla