SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Freni Patlayan Kamyonet Çırmıhtı Meydanına Daldı.. 6 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-07-04 18:36:42
Freni Patlayan Kamyonet Çırmıhtı Meydanına Daldı.. 6 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Çırmıhtı'da facianın eşiğinden dönüldü.  Freni boşalan kamyonet Çırmıhtı Meydanı'na daldı, bir otomobile çarparak devrildi. Kazada, iki araçtakiler ile meydandaki vatandaşlardan toplam 6 kişi yaralandı.

Murat Çavdar yönetimindeki 44 FR 123 plakalı patates ve soğan yüklü kamyonetin, Yeşilyurt ilçesi Çırmıhtı- Mollakasım Mahallesi'nde seyir halindeyken freni boşaldı.

Aracı kontrol etmeye çalışan sürücü, hızla Çırmıhtı meydanına daldı ve  daha sonra Yılmaz Arslan'ın kullandığı 34 JD 6079 plakalı otomobile çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle kamyonet devrildi.

Kazada araçların sürücüleri ile otomobilde bulunan Filiz ve Gülseda Arslan ile yoldan geçen Mustafa Erdemir ve Ömer Canpolat yaralandı.

Ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AA- iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    Bu hukümet boşa mı çıkardı 20 yaş üstü araçlar hurdaya ayrılsın üste para verelim diye. Ama nafile, bu ülkede ne iyilik yaparsan yap bu milletin çoğuna yaranamazsın. İş yapmayacaksın, hizmet etmeyeceksin, sürekli ceza yağdıracak millete zulmedeceksin. İşte o zaman çoğunluk biraz da tırsmış olmaktan da olsa size oy verecek, her harekitini alkışlayıp her istediğini yapacak ve dizinin dibinden de ayrılmayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • zihni (4 yıl önce)
    araç muayeneleri baştan savma yapılırsa olacağı bu?
    0
    0
    Yanıtla
  • belliki muayene istasyonuna hiç gitmemişsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlty44Mlty (4 yıl önce)hacı isimli kullanıcı yorumuna
    Geçen hafta yaptırdım eskisi gibi değil 20 tane hafif kusur yazıp yolluyorlar... Yeterdi 290 TL parayı ver ama nakit :)
    0
    0
    Yanıtla
  • sende belliki haberi okumamışsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Hemen nasıl bilirkişi oluyorsunuz, anlamak mümkün değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    50 senelik ömrü bitmiş kamyonu kullanırsan olacagı bu dua et ölen olmadı bagısan korna çalsan ne yazar
    0
    0
    Yanıtla