SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapkaççı Polis Tarafından Yakalandı

0
Güncellendi - 2020-12-31 10:07:14
Kapkaççı Polis Tarafından Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Bir vatandaşın 300 eurosunu kapkaç yapmak suretiyle çalan şahıs, Asayiş Şubesi ekiplerince yakalandı.

Kapkaççının, olayın ardından çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu kimliğinin belirlendiği ve daha sonra yakalandığı bildirildi. Polisteki sorgusunun ardından adliyeye verilen şüphelinin, Adli Kontrol koşuluyla serbest bırakıldığı bildirildi.

Asayiş ekipleri tarafından ayrıca, 2 tabanca, 16 mermi, çeşitli miktarda uyuşturucu, uyarıcı madde ve hap ile 1 bıçak ele geçirildiği, bunlarla ilgili 11 şahıs hakkında işlem yapıldığı açıklandı.

Asayiş Ekiplerinin diğer çalışmalarıyla ilgili de Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"Asayiş Şube Müdürlüğünce 30.12.2020 günü yapılan çalışmalarda;

- 916 şahsın GBT sorgusu yapılmış, 740 araç incelenmiştir.

- Konutta Yağma suçundan aranıyor kaydı bulunan ve kesinleşmiş 5 Yıl hapis cezası olan bir şahıs ile farklı suçlarda aranmaları bulunan 4 şahıs olmak üzere toplamda 5 aranan şahıs yakalanmış, 2 yoklama kaçağı şahsa gerekli işlem yapılmıştır.

- Covid-19 tedbirleri kapsamında 2 şahsa işlem yapılmıştır.

- 24.12.2020 günü geçekleşen Silahla Yaralama olayı şüphelisi şahıs yakalanmış olup 31.12.2020 günü mevcutlu olarak adli makamlara çıkarılacaktır.

- Bir araçta meydana gelen hırsızlık olayının 2 şüphelisi çalmış oldukları malzemelerle yakalanmış, şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmışlardır.

-Dolandırıcılık şüphelisi iki şahıs yakalanmışlardır.

-28.12.2020 günü meydana gelen Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması ve Mala Zarar Verme Olayının F.F. şüphelisi şahıs (6136 SKM suçundan aranması mevcut) suç aleti olan 1 adet havalı tabancayla yakalanmış olup şahsın üzerinden 5 adet uyuşturucu hap, bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

-1 adet kesici alet ele geçirilmiş şahıs hakkında idari işlem yapılmıştır.

-182 adet uyuşturucu hap – 0.19 gr. Metamfetamin ve 0.90 gr. esrar maddesi ele geçirilmiş, şahıslarla ilgili gerekli işlemler yapılmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mlx (3 yıl önce)
    Adalet sistemi çökmüş durumda.biraz daha zorlasak 300 euro taşıyan insanı suçlu bulacağız.fakir insanı zenginlikle tahrik etmekten...
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun BİNGÖL (3 yıl önce)
    Böylelerine 1 gün değil 10 yıl hapis verin herkes rahat etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    suç işlemek serbest cezası bir gece nezaret sonra serbest aslında yakalamaya gerek yok kendileri hakimin karşısına çıksınlar
    0
    0
    Yanıtla