SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Yağışı Hafta Sonunda da Etkili Oldu

Kar Yağışı Hafta Sonunda da Etkili Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Son yılların en çetin kışını geçiren Malatya’da kar yağışı hafta sonu da devam etti.

Son yılların en çetin kışının yaşandığı Malatya’da Mart ayının son günlerinde de devam eden kar yağışı kenti beyaz örtü ile kapladı. Kentte hafta sonu da etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerde kar kalınlığı 40 santimetreye ulaştı. Adeta beyaz gelinlik giyen kentte kartpostallık manzaralar oluştu.

Akçadağ, Doğanşehir, Darende ilçeleri başta olmak üzere kentte kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, çiçek açmaya yüz tutan kayısı ağaçları için ise endişeli bekleyiş sürüyor. Doğanşehir ilçesi Kurucaova Mahallesi mevkiinde kalınlığı yer yer 20 santimetreyi bulan kar yağışının kent genelinde bir süre daha aralıkla devam etmesi beklenirken, meteoroloji bölgede hava sıcaklığının mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyredeceğini belirterek, zirai don uyarısında bulundu.

Doğa severlerin yürüyüş yaparak ve fotoğraf çekilerek manzaranın tadını çıkarırken yetkililer ise kar yağışının bir süre daha etkili olacağını duyurdu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız