SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Yağışı Şehir Merkezi'nde Etkili Oldu

0
Güncellendi - 2017-01-28 01:31:58
Kar Yağışı Şehir Merkezi'nde Etkili Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Perşembe gecesinden itibaren yoğunlaşan kar yağışı, şehir merkezinde etkili olmaya başladı.

Akşam saatlerindeki yağmur saat 21.00'den itibaren kar yağışına dönüştü. özellikle Yavuz Selim (TOKİ), Yamaç, Başharık, Beydağı gibi yüksekte bulunan mahallelerin yollarında ulaşımda sıkıntılar yaşarken, belediye ekiplerinin bu bölgelerin yanı sıra kentin ana caddelerinde tuzlama ve kar temizliği çalışması yaptığı bildirildi.

Bu arada, saat 24.00 itibarıyla Malatya ile çevre illerin bağlantısını sağlayan yollarda yağışın etkili olduğu, ancak o saate kadar kapalı yol bulunmadığı öğrenildi.

Darende ve Kuluncak ilçelerinin kırsal mahallelerinde yaklaşık 10 santimetreye ulaştı. Kent merkezinde ve yüksek rakımlı ilçelerde kar yağışı devam ediyor.

FOTOĞRAFLAR: Kanalboyu ve Kernek ile kent merkezinden kar temizliği, insan manzaraları ve tuzlama çalışmalarından görüntüler..

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Garip (7 yıl önce)
    Kendini bayrak edenler nerede sesiniz çıkmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    EVET BU KONUDA BELEDİYELERİMİZE TEŞEKÜR EDİYORUM.SOKAKLARIMIZ TUZLANMIŞ YOOLARDA BİR SIKINTI YOK.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖMER (7 yıl önce)
    Nedim bey daha önce yağan karda nerede idiniz..... Zaten kendiliğinden erimeye başladı kar..
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (7 yıl önce)
    Zaten yapması gereken işi yapıyor belediye.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet şerif (7 yıl önce)
    Ne kadar memnuniyetsiz milletsiniz bugün yapılan işi geçen yapılmayanla neden kıyaslıyorsunuz sırf eleştirmek için gereksiz yorum yapmaktan bıkmadınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (7 yıl önce)
    Belediye geçen kar yağışında sınıfta kalmıştı bu kar yağışında dersine iyi çalışmış.Hep böyle olsun lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok sıradan adam (7 yıl önce)
    BAZI ARKADAŞLARIN GÖZÜNDE BELEDİYE ÇALIŞSIN ÇALIŞMASIN SUÇ OLUYOR ELEŞTİRİ KONUSU OLUYOR İLK KAR YAĞIŞI HARİÇ BENCE GAYET GÜZEL ÇALIŞIYOR BELEDİYEMİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Tabi 1 cm.lik kar olunca ancak temizliyorlar..gecen sefer nerdeydiler bu işçiler..1 cm.lik karı temizlesen ne olur temizlemesen ne olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    Gözleriniz yaşarmiş nedim bey.Sanki kuzu kesip bagislamislar .Halka hizmet icin seçilmiş kişiler sorumluluk ve gorevlerini daha iyi icra etmeli onlarda biliyorki ayaklarinin altinda kar buz var kayabilir ayaklari o yüzdendir nedim bey o yüzden.Bunca kar buz temizligi kıssadan hisse
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim Şennur (7 yıl önce)
    Malatya Büyükşehir Belediyesi bu sefer hazırlıklı maşallah, şu an şu saat bile sokaklarda kar temizleme calışmalarına başlamış hemen... geçen sefer eleştirdik ama bu sefer takdir etmemiz gerekiyor... tebrikler çakır başkan...
    0
    0
    Yanıtla