SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kasa Hırsızları Yolda Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-01-15 02:16:06
Kasa Hırsızları Yolda Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, gece yarısı Adliye civarında çelik kasayı yaya olarak götürmeye çalışan 2 şahsı  kontrol eden polisler, şahısların kasayı çaldıklarını belirledi ve gözaltına aldı.

Asayiş ekiplerinin müdahale ettikleri olaylarla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgiler verildi:

"Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

• Bir araç içerisinde bulunan 1 şahıstan otomatik tüfek ele geçirilmiş,

• Bir ikamette bulunan Çelik kasasını çalınması ile ilgili 2 şahıs yakalanarak tahkikata başlanmıştır. Ayrıca bahse konu Çelik kasa müştekisine teslim edilmiş,

• Bir şahıstan 0.82 gr Metamfetamin uyuşturucu madde elde edilmiş,

• Bir şahıstan 25 adet uyuşturucu hap alınarak elde edilmiş,

• Bir şahıstan ruhsatsız pompalı tüfek elde edilmiş,

• Bir işyerinde yapılan denetimde Covid-19 tedbirlerine riayet edilmediği, faaliyet dışı çalıştırıldığı ve işyerinde oyun oynatıldığı tespit edilerek gerekli tutanak tutulmuş, işyerinde bulunan toplam 6 şahsa sokağa çıkma yasağı ihlalden idari yaptırım tutanağı tanzim edilmiş, bir şahıstan 3 kesici alet elde edilmiştir.

• Yapılan denetimlerde bir işyerinin kapalı olması gereken saatte açık olduğu görülmüş, içeride bulunan 4 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği anlaşılmış tutanak tanzim edilmiştir.

• Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Gece Kartalları (Bekçi) tarafından durdurulan 2 şahıstan 200 kapsül uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız