SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Kişi Silahla, Bir Kişi Bıçakla Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-11-12 03:48:56
Bir Kişi Silahla, Bir Kişi Bıçakla Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da gece yarısından sonra Fuzuli Caddesi ile Yeni Cami yanında meydana gelen iki olayda, biri silahla olmak üzere iki kişi yaralandı. TÖTM yakınındaki bir başka olayda, taksiye pompalı tüfekle ateş açıldı, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

İLK OLAY..

Edinilen bilgilere göre, 02.00 sıralarında Yenihamam Mahallesi Yeni Cami sokakta henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü, alkollü oldukları belirtilen iki grup arasında tartışma çıktı.Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştüğü olayda bir kişi aldığı bıçak darbesi soncunda yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olaya karıştıkları belirlenen 3 şüpheli gözaltına alınırken, üstlerinden 3 bıçak çıktığı öğrenildi.

SİLAHLA YARALAMA..

İkinci olay, 03.45 sıralarında Fuzuli Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fuzuli Caddesi üzerinde iki kişi arasında yaşanan silahlarında kullanıldığı kavgada açılan ateş sonucunda ismi öğrenilemeyen bir kişi bacağından yaralandı. Yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

TAKSİYE ATEŞ AÇILDI..

Saat 05.00 sıralarında da, Çamurlu Mahallesi TÖTM civarındaki bir sitenin önünde meydana gelen olayda bir taksiden, diğer bir taksiye pompalı tüfekle ateş açıldığı, aracın isabet almasına rağmen ölen- yaralanan olmadığı haber alındı. Kız arkadaşı ile tartıştığı iddia edilen M.K. kız arkadaşının içerisinde bulunduğu araca pompalı tüfekle ateş açtı.  Araca çok sayıda saçma isabet etti. İhbar üzerine polis ekiplerinin sevk edildiği olayda M.K. ile olaya karıştığı belirlenen M.O. olayda kullanılan pompalı tüfekle birlikte gözaltına alındı.

malatyahaber.com-Yeni Malatya Gazetesi- iha

FOTO: Yeni Cami yanındaki olaydan

FOTO: Çamurlu Mahallesi TÖTM civarındaki olaydan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Malatya aldığı göçlerle beraber gençlerin uyuşturucu batağında olmasından işsizlik ve parasızlıktan illegal işlere mafya olmaya kolay paraya yönlendiriliyor devletin çok çabuk önlem alması gerek emniyet güçleri işlerini %100 arttırmalı kontroller çoğalmalı bide senesi dolmadan vali değiştirilmez! Vali geliyor tam memleketi öğrendi asayişe hakim olacak koordineli çalışma zemini sağlanmaya başladı hadi yeni vali geliyor yapmayın bi gelen vali en az 5 sene kalsın süreklilik çok önemli..... Malatyamızı pislik yuvası ettirmeyin....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sarkisyan (5 yıl önce)
    Osmanlı’da mebus olabilme kriterlerinden Onbirincisi: Milletvekilliği bittikten sonra kendini idare edecek bir işi veya zenginliği olmayanlar da aday gösterilmemeli. Çünkü bu özellikleri olmayan kişiler hükümetin ayıbını örtüp boyun eğmeye mecbur kalırlar
    0
    0
    Yanıtla
  • ehsan (5 yıl önce)
    Emniyetin yaptığı tek iş çevre yolu çöşnük civarına radar koyup hastaneye be üniversiteye gidenleri düşürmek
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Bak hele yav malatyama
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalee (5 yıl önce)
    Yeni cami önünde bıçak almak bakkaldan ekmek almaktan daha kolay ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (5 yıl önce)
    Hemen hergün böyle haberler duyuyoruz, acaba birleri önlem alacak mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Karakaya (5 yıl önce)
    18 milyonluk İstanbulun Aksarayında bile bu kadar olay olmuyor, noluyor Malatyada
    0
    0
    Yanıtla
  • Üzücü (5 yıl önce)
    Gece şehir merkezinde dolaşmak imkansız hale geldi. İlk yapılması gereken şehrin göbeğindeki izbelikleri kaldırmak
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    il emniyet müdürümüz makamın arasıra bi çıksa esnafın bi çayını içse halkın arasına bi inse ne iyi olur demi ama nerde gene polis evinde bi yemek verir şehir güvenli der olur biter
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldırım (5 yıl önce)Deka isimli kullanıcı yorumuna
    Esnaf kardeşime katılıyorum vali ve emniyet müdürlerini esnaf olarak çay içmeye bekliyoruz gelsin birde esnafsan dinlesinler malatya guvenlimi değilmi karakol yüzü görmemiş silah nedir bilmeyen malatya esnafı neden silahlanıyor diye bir araştırma yapan yok. Esnaf silah ruhsati alırken neden alıyorsun diyen yok. Hiç bakiyor musunuz son zamanda hangi meslek sahipleri ruhsatlı silah alıyor. Bu bile size yeter
    0
    0
    Yanıtla