SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakamdan Şehit Ailesi Ziyareti

0
Güncellendi - 2017-10-29 00:56:03
Kaymakamdan Şehit Ailesi Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Kaymakamı Cuma Emeç şehit ailelerini ziyaret etti

Emeç, Arguvan'da koruyucu olan ve 1996'da ilçede teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Bekir Ünsal’ın eşi Zeynep Ünsal ve şehit Gani Koç'un eşi Fatma Koç'un evlerinde ziyaret etti.

Şehit yakınlarıyla görüşen Emeç, şunları söyledi:

"Bizler bu devletin huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onlar bu topraklar için bu vatan için canlarını feda etmekte çekinmemiş ülke için şehit oldular. Şehitlerimizin emaneti olduğunuz, siz değerli aileleri de bizlere onlardan kalan en kıymetli emanetsiniz. Kaymakamlık olarak her zaman yanınızdayız."

Ziyarete Emeç'in eşi Ayşe Emeç İlçe Jandarma Komutanı Cumali Bulut İlçe Mal Müdürü Ayşegül Ölgey Topçu, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Şengül Uşen ve İlçe Nüfus Müdürü Seher Temel de katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız