SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kediyi Fırında Yakan 'Mahluk' Tutuklandı

Kediyi Fırında Yakan 'Mahluk' Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sahipsiz kediyi çalıştığı iş yerindeki fırında yakarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Hacıabdi Mahallesi'ndeki iş yerini sabah saatlerinde açan O.Ö, gece halledilmesi gereken işlerin yapılmadığını görünce kamera kayıtlarını izledi.

Bir hafta önce işe başlayan B.B'nin (18) gece saatlerinde sahipsiz kediyi sıcak fırına atarak ölümüne sebep olduğunu gören O.Ö, durumu yetkililere bildirdi.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şüpheli B.B. "Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet" suçundan gözaltına alındı.

Hakkındaki suçlamayı kabul eden şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Hmzirmk (1 yıl önce)
    Neden bu mahlukun ismi gizleniyor
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Hazar (1 yıl önce)
    Bu ne canilik böyle bi şey olmaz el kadar hayvandan ne istedin böyleri önce böyle mazlum canlarla başlar sonra çocuklar kadınlar ve yaşlılar gelir bu tipler ruh hastaların dışarı bırakılmaması gerekir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Marifetname (1 yıl önce)
    Bu caninin adını soyleyin herkes bilsin çoluğunu çocuğunu korusun güvenliğimiz için vatandaş olarak bilmeye hakkımız var
    %100
    %0
    Yanıtla
  • şahıs (1 yıl önce)
    hayretler içindeyim ilk defa bir masumun canını alan birine para cezası vermeyip tutuklamışlar gelişme var bravo
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Feride Solim (1 yıl önce)
    B.B denen , cani, belli ki bunu huy haline getirmiş. Kimbilir kaç cana kıydı , pislik
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    Ben bu yaratıkla aynı havayı solumak istemiyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyanın yerlisi (1 yıl önce)
    Herkes yorumda çocuğu linç etmiş haber başlığındada yine aynı durum var ama kimsede dememiş ki bu 18 yaşındaki çocuğun ruh hali neden böyle nasil Bi ortamda büyüdü nasıl bi ortamda yetişti psikolojisi neden bu halde nasıl düzeltebiliriz diye düşünen yok direk sonuç odaklı yaklaşım bisey kazandırmaz temele bakmak lazım
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Bunun psikolojiklik bir tarafı yok kardeş. Bunun adı kötülük. Psikiyatristler bile hastalıkla kötülüğün ayırt edilmesi gerektiğini söylüyorlar. kötülüğü anlamaya ,neden bulmaya çalışmak yanlış.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (1 yıl önce)
    zalimin sonu hep hüsran olmuştur
    %25
    %75
    Yanıtla
  • burak inan (1 yıl önce)
    Allahından bul...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muhittin (1 yıl önce)
    Hayvanlari koruma kanunu iyilestirilmedikce,cezalar caydirici olmadikca bu ve bunun gibi pisikomanyaklar fukara hayvanlara her türlü pisligi yaparlar! Lanet olsun!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)
    nasıl bir toplum olduk böyle merhamet yok insanlık yok yuhhh be
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vatandaş (1 yıl önce)
    Kedinin sahibinin onun için hazırladığı fırına hazır olsun......!!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Sahibi hiçbir şey de yapamaz merak etme
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Dusunde Cevap ver (1 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Kedinin sahibi derken Allah(c.c.) kast etmis.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nurbanu (1 yıl önce)
    Ufacık hayvandan ne istedin ruh hastası yaratık! allah senin belanı versin inşallah..bugün kediye bunu yapan yarın insana neler neler yapar gün yüzü görmemen gerek senin vicdansız mahluk
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)Nurbanu isimli kullanıcı yorumuna
    Allahında bulsun böylesi yaratıklara insan denirmi
    %100
    %0
    Yanıtla