SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğan KGM Genel Müdür Yardımcısı Oldu

0
Güncellendi - 2018-09-22 03:53:08
Doğan KGM Genel Müdür Yardımcısı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Karayolları Genel Müdür Yardımcılığına bu kurumun Teftiş Kurulu Başkanlığında Baş Müfettiş olarak görev yapan hemşehrimiz İnşaat Mühendisi Aydın Doğan atandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) bünyesinde Ocak 1987 tarihinde göreve başlayan ve kurum içinde 10 görevde bulunan Malatyalı bürokrat İnşaat Mühendisi Aydın Doğan, Karayolları Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.  Doğan, 2012 - 2016 yılları arasında Karayolları Kayseri 6.Bölge Müdürü ve Sivas 16. Bölge Müdürü olarak görev yapmıştı.

Doğan’ın Malatya’daki Sanayi Köprülü Kavşağı, Emeksiz Köprülü Kavşağı, Akpınar Köprülü Kavşağı ve Beylerderesi Viyadüğü projelerinin gerçekleştirilmesi esnasında 2004 - 2012 yılları arasında sırasıyla Karayolları Genel Müdürlüğü Köprü Yapım Şubesi Müdürü ve Köprüler (Sanat Yapıları) Dairesi Başkanı olarak görev yaptığı öğrenildi.

Doğan, yeni görevine başladı.

AYDIN DOĞAN KİMDİR?

1961 yılı Malatya doğumlu Aydın Doğan, 1986 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümünden mezun oldu.

Kısa bir dönem özel sektörde görev yapan Doğan, Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesindeki çalışma hayatına 22 Ocak 1987 yılında Köprü Bakım Şubesi Müdürlüğünde Eğitim Mühendisi olarak başladı. 18.04.1988 - 31.07.1989 tarihleri arasında yedek subay olarak askerlik hizmetini tamamlamıştır. Askerlik hizmetinden sonra 1989 - 1990 tarihleri arasında aynı görevine devam etmiştir. 1990 - 1996 yılları arasında Karayolları 10.Bölge (Trabzon) Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi ve Kontrol Şefliği; 1996 - 2001 yılları arasında Karayolları 11. Bölge (Van) Müdürlüğünde Köprü Başmühendisliği; 2001 - 2004 yılları arasında Karayolları 2.Bölge (İzmir) Müdürlüğünde Köprü Başmühendisliği görevlerinde bulunmuştur.

2004 - 2012 yılları arasında sırasıyla, Köprü Bakım Şubesi Müdürü, Köprü Yapım Şubesi Müdürü ve Köprüler (Sanat Yapıları) Dairesi Başkanı olarak görev yapmıştır. 2012 - 2016 yılları arasında Karayolları 6.Bölge (Kayseri) Müdürü ve 16.Bölge (Sivas ) Müdürü olarak görev yapan Doğan, 2016'dan itibaren genel müdürlük Teftiş Kurulu Başkanlığında Baş Müfettiş olarak görevine devam etmiştir.  Aydın Doğan, geçtiğimiz günlerde Karayolları Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yeni Malatya Gazetesi (yenimalatya.com.tr)- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    beyler deresi köprüsü yapılırken acaba hiç yerinde denetleme ve incelemede bulundumu;vay köprümüzün haline
    0
    0
    Yanıtla
  • fuat kılınç (5 yıl önce)
    tebrik eder başarı dilerim hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • aga21 (5 yıl önce)
    seni yaradana kurban... Maşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Allah hayırlı uğurlu etsin inş.
    0
    0
    Yanıtla