SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kick Boksta Madalyaları Topladılar

0
Güncellendi - 2019-07-08 02:36:04
Kick Boksta Madalyaları Topladılar
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin 81 ilinden sporcuların katılımın sağlandığı Türkiye Kick Boks Şampiyonasına Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü damgasını vurdu. Sporcuları kulüp başkanı Mahmut Cücemen ile başkan yardımcısı İhsan Ulak da yalnız bırakmadı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Kick Boks Şampiyonası, 1-7 Temmuz tarihleri arasında Erzurum'da gerçekleştirildi. Türkiye’nin 81 ilinden sporcuların katılımın sağlandığı Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda büyük bir heyecan yaşanırken, dereceye giren sporcuların yanı sıra milli takıma gidecek olan sporcularda belirlendi.

Yoğun bir katılımın olduğu Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda binlerce sporcu, minderde; Kick light contact, Light contact, Point fighting, ringde ise Full contact, K1 rules contact, Lowkick contact kategorilerinde ter döktü.

Malatya Büyükşehir Belediyespor'dan Mehmet Furkan Karakuş, genç erkekler  63 kilogramda, Mahmut Numan Sevim, yıldız erkekler 69 kilogramda, Hakan Karakuş ise büyük erkekler 63 kilogramda  Türkiye şampiyonu oldu.

Okan Yamandağ, Ahmet Enfal Metin, Muammer Tutar ise aynı şampiyonada Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEKLER

Malatya Büyükşehir Spor Kulübü sporcularından Hakan Karakuş ve Mehmet Kaya, Türkiye'yi kasım ayında yapılacak olan büyükler dünya şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.

Ayrıca, kulüp antrenörü Hasan Basri Karakuş, Dünya Kickboks şampiyonasında milli takım antrenörü olarak ülkemizi temsil edecek.

Malatya Büyükşehir Spor Kulübü Başkanı Mahmut Cücemen, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Cücemen, Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda sporcuların önemli dereceler aldıklarını ve milli takım formasıyla Türkiye'yi temsil edeceklerini ifade ederek, bu noktada desteklerini esirgemeyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a da teşekkür etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız