SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kılıçdaroğlu Malatya'ya Geliyor

0
Güncellendi - 2020-02-01 03:32:05
Kılıçdaroğlu Malatya'ya Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Cuma günü Elazığ'a gidecek. Edinilen bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Ocak'ta meydana gelen Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alacak, depremzedeleri ziyaret edecek.

Kılıçdaroğlu, Elazığ ziyaretinin ardından Cumartesi günü Malatya'ya geçecek, depremden etkilenen Kale, Pütürge ve Doğanyol'da inceleme yapacak.

Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da eşlik edecek.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • R. A (4 yıl önce)
    Arkadaşlar ayrımcılık yapmayın siyasete çok kaptırmışız millet olarak siyaset te tüm partiler şimdiye kadar hangi parti dürüst olduki milleti kandırmadıki o yüzden millet olarak felekatlerde dış ülkelere her türlü zorlukta beraber olmak lazım alevisi sünlüsü türkü kürdü lazı çerkezi bütün bi partiye iyi davranıp digerlerine kötü davranmak dogru degil oyunu istesigine ver ama Türkiye bir bütün oldugunu unutmayalımm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Elazig malatya akp nin yuksek oy orani aldigi yerlerden o yuzden gecikmistir..izmirde olsaydi coktan gitmisti mesela..bunlarin zihniyeti bu surekli toplumu kutuplastirmak bizden sizden diye ayristirmak..depremde bile bunu gozetiyor..digeri de geldi ordan tatile gitti..lazim degil valla gelmesine gerek yok taziye kabulleri bile bitti..
    0
    0
    Yanıtla
  • Chpli belediyeler seferber oldu , yardımlar getirdi . Veli Ağbaba köy köy gezdi ve sorunları dinledi . Allahtan korkun !! İmamoğlu'nu tatile gitti diye eleştiren milletvekilleri muhalefet partilerinin "deprem araştırma komisyonu kurulsun" diyerek verdiği önergeyi reddetti haberiniz var mı ? Başkalarının ağzı ile konuşmak ne kadar kolay arkadaş !!
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (4 yıl önce)
    yine geliyor peki kimse sormuyor bu Devlet Bahçeli nerde onun Malatya vekili nerde diye sormuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • baybay (4 yıl önce)
    büyük lider hoş gelesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Beton44 (4 yıl önce)
    Akp den birisi gelse sevinirsiniz ama sizi ekran başında deprem haberlerine kitlediler siz deprem derken iktidar partisi alttan zamları dayıyor ülkeyi sömürüyor siz kalkmışsınız kemal kılıçdaroğluna tepki gösteriyorsunuz ülkecek kör olmuşsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (4 yıl önce)
    Eleştirin kardeşim iki tarafta eleştirsin kırmadan Sag partilerde sol partilerde vatandaşın tepkisinden Çekinir olsunlar kimse bulundugu makamı babasından Miras malı gibi görmesin biri kayak keyfi yapar biri Kaz yahnisi yapar devlet millet için vardır Millet devlet için degil
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    Kılıçdaroğlu enkazın kalkmasını beklemiş çünkü miting yapmaya geliyor.Halkı meydanda toplayıp bir sorununuz varmı sıkıntınız varmı ölenlerin hepsinden toplu şekilde baş sağlığı dilemek istiyor.Acaba çadırlar kurulmuşmu yardımlar zamanında gelmişmi afat bu işte ne durumda bir ihtiyaçları varmı bu konuda halkın sorunlarını miting yaparak sormak istiyor.Sağolsun bu konuda çok duyarlı.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Hiç ziyaret etmeyen muhalaefet parti liderleri de var. Bu kadar eleştiri niçin? Anadolunun adetinde gelen tanrı misafiridir. Gelene kapı açılır. Gelmeyen kendisi bilir. Niçin bu kadar kamplaştık? Neden kimse de vicdan kalmadı? Bu soruyu herkes kendine bir sorarsa iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Hızlı tren ile gelecek Malatya ya.. ziyaretini tamamladıktan sonra yeni açılan Malatya havalimanından Ankara'ya dönecek..
    0
    0
    Yanıtla
  • BATTAL (4 yıl önce)
    zahmet etmene gerek yok o ilk gün lazımdı
    0
    0
    Yanıtla
  • İlk gün gelip enkaz altındakileri mi çıkaracaktı. Bu konuda da siyaset yapmayın vicdanlı olun. Kılıçdaroğlu afat ekibinde değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • valla göz var nizam var bir hafta oldu yaaa.olay anında gelseydi. cumhurbaşkanı böyle geç gelseydı bunu demezdın ama.artcılarda azaldı nasılsa hiiçç inkar etmeyin bu adam canının kıymetini iyi biliyor.herzaman oalylardan kaçmıştır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş konuşma arama kurtarma faaliyetleri aksamasın diye gelmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • vayy çok düşünceliymiş.çocukmu var burada kandırasın.her zaman en son gelir bu tur hallerede..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Hoca (4 yıl önce)fadime isimli kullanıcı yorumuna
    Neyin peşindesin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Arama kurtarma faaliyetleri aksamasın diye gelmediğini söylemişsiniz, peki bu söylediğinize gerçekten inanıyor musunuz?, bir de hele devletimizin erkanı sıcağı sıcağına müdahale etmeseydi, kimse ilgilenmeseydi, afad ve umke ekipleri ülkemizin dört bir yanından Elazığ, Sivrice, Doğanyol ve Pütürge.ye akın akın gelmeseydi. O zaman ne derdiniz Acaba...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • boş bulmuşsunuz fadimeyle beraber sallıyonuz.kardeşim devlet erkanı gelecek tabiki.ülkeyi yöneten onlar.onlar gider muhalefet lideri gelir.hemde işler aksamamış olur.çocukmu kandırıyosun demiş.çocukta olan akıl sende olsa böyle düşünmezdin.Murat kardeş bir defa o yardımların içinde İstanbul,Ankara,Mersin,Adana,Antalya belediyelerininde yardımı var.Hatta enkaz altından onlarda çıkardı insanları.Ayrımcılık yapma.Git sor bakalım doğanyola pütürgeye chpli belediyeler yemek verdi gülerce.belki hala veriyorlardır.Ona laf atacağına bu şehrin birde MHP li vekili var nerde acaba.Veli ağbaba köy köy dolaştı yardım getirtti onlara.Boş konuşma o yüzden
    0
    0
    Yanıtla
  • KadirArkın (4 yıl önce)
    Önce git kay sonra bize gel. Hevesin geçmeden buraya gelme. Maazallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Binali erken geldi. Şimdi de kaz yemeği partisinde. Biraz insaflı vicdanlı olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Gel gel bi sen eksiktin kar yağmadi ki ne gelisin başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Paşa (4 yıl önce)
    Demekki depremden şimdi haberi olmuş...Gel bakalım ne faydan olacaksa..
    0
    0
    Yanıtla
  • boş boş konuşma kardeşim. kurtarma ekiplerinin işinin bitmesini bekledi.birde gelip kalabalık yapmak istemedi.insanı düşünmek suç zaten kardesim.iyilik yaramaz size arkadas.Birde bugun kaz yemegi partisi verenlere bir bakin googleden.bakalim onlari da elestirebilicekmisiniz.tabiki hayır. hemen kafayı kuma gomeceksiniz.gormemezlikten geleceksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Paşa (4 yıl önce)aras isimli kullanıcı yorumuna
    Hayırdır birader niye gocundunki , belliki bir yerlerin borazanlığını yapıyorsun, her yorumun altına cevap vermek gibi bir görev edinmişsin..Biz kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz az ötede oyna toz yapma buralarda..
    0
    0
    Yanıtla
  • ne faydan olacak dersen gocunurum birader.ben kimsenin borazanlığını yapmam.kendi yaptığını başkasına mal etme.ben sallayan arkadaşların altına yorum yaptım.zoruna mı gitti.Aynen biz de kimin ne olduğunu biliyoruz.Boşa kürek çekiyoruz sizin gibilere laf anlatmaktan valla bıktık.gelse adam niye geldi gelmese neden gelmedi dersiniz.her halükarda adama sallayacaksın.kılıf bulma sallamana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur Y (4 yıl önce)
    Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayarcı 44 (4 yıl önce)
    Şimdiye kadar neredeydi acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Vicdan nerede?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (4 yıl önce)
    Önceden rezervesi vardır
    0
    0
    Yanıtla