SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kırtasiye Fuarı İlgi Gördü

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:26:26
Kırtasiye Fuarı İlgi Gördü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezli Doğan Atlas Kırtasiye ve Ofis Ürünleri Ltd. Şti ile Türkiye’nin en büyük kırtasiye üretici ve ithalatçı firmalarından biri olan TEMAT Kırtasiye ve Büro Ekipmanları A.Ş. tarafından organize edilen Doğu Anadolu Kırtasiye ve Ofis Ürünleri Fuarı, kırtasiye üreticileri ile perakendeci kırtasiye esnafını Malatya’da bir araya getirdi. 

Aksaç Otel’de düzenlenen ve 24-26 Ocak tarihleri arasında açık kalan Kırtasiye Fuarı’nda yaklaşık 25 ilden gelen çok sayıda perakendeci kırtasiye esnafı ziyaret etti ve gelecek eğitim-öğretim sezonuna yönelik ihtiyaçları için fuarın sağladığı avantajlardan yararlanarak yeni sezon siparişlerini verdi. 

Kırtasiye Fuarı’nın düzenleyen Doğan Atlas Kırtasiye ve Ofis Ürünleri Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Doğan, kırtasiye sektörünün teknolojik yeniliklerle sürekli gelişen ve dinamizm içeren bir sektör olduğuna dikkat çekerek, kırtasiye ve ofis ürünleri alanındaki bu yeniliklerin fuarlar sayesinde Anadolu kentlerindeki perakendeci esnafa ulaştırıldığını söyledi. 

Kırtasiye sektöründe 40 yılı aşan bir deneyime sahip olduklarını ifade edenDoğan, bu deneyimin sağladığı mesleki vizyonla hizmet ürettklerini belirterek “Bir zamanlar kırtasiye fuarı denilince sadece İstanbul’daki kırtasiye fuarları akla geliyordu. Fakat biz bölgesel ve lokal ölçekte fuar girişimini başlattık ve bunu bir gelenek haline getirdik. Tabii bunu başta Anadolu şehirlerindeki perakendeci kırtasiye ve kitapçı esnafının desteği ile yürüttük. Şimdi İstanbul kırtasiye fuarları düzenlenirken artık Anadolu’daki fuarların yıl içindeki performansını analiz ederek yol haritası belirliyor” dedi. 

‘Fuarlar Kent Ekonomisine de Katkı Sağlıyor’

Düzenledikleri Kırtasiye Fuarı’na 3 gün içinde 25 ilden çok sayıda ziyaretçi geldiğini ve fuarın sağlamış olduğu büyük ekonomik avantaj ve ödeme kolaylığı ile yeni sezon siparişini vermeye başladığını belirten Şahin Doğan, “Fuar çatısı altında kırtasiye sektörünün aktörlerini, yani üretici, ithalatçı, dağıtımcı ve perakendeci kırtasiye ve kitapçı esnafını bir araya getirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Fuara büyük bir ilgi oldu” diye konuştu. 

Fuarların düzenlendikleri şehirlerin ekonomisine de önemli katkılarda bulunduğuna vurgu yapan Doğan, “Fuarlar sadece fuarda buluşan tarafların ekonomik ve ticari aktiviteleri olarak algılanmamalı. Düzenlendikleri şehrin ya da bölgenin ekonomisine katkı sunarken aynı zamanda şehre ve iş dünyasına yenilikçi vizyon da sağlar. Bu anlamda Malatya’da özel sektör ve devlet kurumlarının fuarlar, iş dünyası buluşmaları kategorisinde organizasyonlara önem vermesi gerekir. Hem uzun yıllardır bu sektörde hizmet veren bir şirket olarak, hem de Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda Kırtasiyeci – Kitapçı ve Özel Eğitim Kurumları Komitesi’ni temsil eden bir meclis üyesi olarak da bu anlamda üzerimize düşen görevi yapmanın çabası içindeyiz” şeklinde konuştu. 

Doğan, fuara katılan kırtasiyeci esnafına ve fuarın düzenlendiği Aksaç Otel yetkililerine, konuklara gösterdiği Malatya misafirperverliğini için teşekkür etti. 

Bu arada fuarı Doğan Atlas Ltd.Şti. ile birlikte organize eden İstanbul merkezli TEMAT Kırtasiye ve Büro Ekipmanları A.Ş. yetkilileri de fuara katılım ve ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Malatya’da olmaktan mutlu olduklarını söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız