SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızıldaş Göreve Yeniden Talip

0
Güncellendi - 2018-10-17 19:27:53
Kızıldaş Göreve Yeniden Talip
A- A+ PAYLAŞ

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı için Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş Cumhuriyet Halk Partisinden yeniden adaylığını açıkladı.

 Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Başkanlığında başvuru formunu teslim eden Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, başvurusunu yaptığı sırada konuşarak “5 yıl çok çabuk geldi geçti. Biz göreve başladıktan sonra iki buçuk yıl gibi bir süre heyelan nedeniyle İlçemize proje bakımından fazla yatırım yapamadık. Geçmiş süreçte heyelan raporumuzun olumlu olarak sonuçlanması biz Arguvan halkını sevindiren bir haber olmuştu. Sonra ki süreçte ise Arguvan’a yakışan projeleri hayata geçirmeye başladık. Bazı projelerimizi yaptık ve bazı projelerimize ise yeni başladık. Böyle bir durumda köy muhtarlarımız, ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ve değerli Arguvan halkından gelen istek ve yoğun talepler doğrultusunda bizim Arguvan’a daha çok hizmet vermemiz gerektiği düşüncesindeyiz” şeklinde konuştu

Arguvan önemli bir ilçe ve bizim gönlümüzde bambaşka bir yeri var diyerek sözlerine devam eden Başkan Kızıldaş “Sevgimizden hizmet borcumuz olduğunu düşündüğümüzden dolayı Arguvan’a gelip adaylığımız söz konusu olmuştu. Arguvan’ın daha ileriye gitmesi ve ismine, kültürüne, düşüncesine layık bir şekilde yönetilmesi için yola çıktık. Bugünde gelen taleplerden dolayı tekrardan Arguvan Belediye Başkanlığına adaylık başvurusu yapıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş sözlerine “Umuyorum ki bu karar ilçemiz ve halkımız için hayırlısı olur. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Arguvan için elimizden gelen tüm fedakarlıkları çekinmeden yapacağız. Tabi ki bu işler hep birlikte olur siz Arguvan halkı bizi destekledikçe bizler Arguvan için hizmet etmeye devam edeceğiz. Kişisel ilişkilerimizi kullanarak Arguvan’a olan borcumuzu ödemeye çalışacağız. Ben şuna inanıyorum ki eğer başkanlığa devam edersem Arguvanı güzel, daha refah ve yaşanabilir bir hale getireceğiz. Yalnızca ben değil hep birlikte başaracağız bunu. Son sözlerime gelirken siz Arguvan halkına çok teşekkür etmek istiyorum saygılarımla” diyerek son verdi.

Konuşmanın ardından Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş adaylık başvurusunu Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Başkanı Ulaş Çopur’a teslim etti. Formunu yoğun alkışlar eşliğinde teslim eden Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş partililere teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız