SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızların Maçı Üniversite Sahasında

0
Güncellendi - 2017-01-20 02:44:21
Kızların Maçı Üniversite Sahasında
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 10’ncu haftasında sahasında Kayseri ekibi Yıldırım Beyazıt Şafakspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde şuana kadar oynadığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3’te mağlubiyet alan mavi kırmızılılar, 10 puanla sekizinci sırada yer alıyor. Lig’de bir maçı eksik olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 10’ncu haftada Cumartesi günü 12.00’da Kayseri ekibi Yıldırım Beyazıt Şafakspor ile karşı karşıya gelecek.

İnönü Üniversitesi Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Metin Malatyalı, Mustafa Ahmet Yücel, Ahmet Doğan hakem üçlüsü yönetecek.

“YÜKSELİŞE GEÇMEK İSTİYORUZ”

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, ligde üst üste kötü sonuçlar aldıklarını ifade ederek, Yıldırım Beyazıt Şafakspor maçından galibiyet ayrılıp, yükselişe geçmek istediklerini belirtti.

Çelebi, bu sezon altyapıdan yetişen ve ilk defa profesyonel takımda forma giyen oyuncularla ligde yer aldıklarını kaydederek, “Bu sene transfer yapamadık. Altyapımızda yetişen oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla grupta mücadelemizi sürdürüyoruz. Grup’ta zorlu takımlar var, biz bu takımlara karşı ilk defa profesyonel takımda forma giyen oyuncularımızla mücadele ediyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız