SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetlerimize Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2018-02-24 18:00:52
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Başbakan Binali Yıldırım’ın Malatya’ya gelişi ile ilgili, “Kongremize Malatyalıların büyük bir ilgi göstereceğini ve Başbakanımızı kucaklayacağını düşünüyorum” dedi.

AKP Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin il kongresine katılmak üzere Cumartesi günü Malatya’ya gelecek. Konuyla ilgili AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammet Emin Yalçınkaya, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan il binasında ortak basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya’da bugüne kadar yaptıkları kongrelerin Türkiye’de ses getirdiğini vurgulayarak, “Kısmet olursa  Başbakanımıza çok güzel bir karşılama yapacağız ve Başbakanımızı vatandaşlarımızla bir araya getirme fırsatı yakalayacağız. Partimiz kurulduğundan bu yana kadar Malatyamıza hizmet eden çok kıymetli il başkanlarımız, belediye başkanlarımız oldu. Malatya daima birlik ve beraberlik içinde olan bir şehir. Bugüne kadar benden önce 5 arkadaşımız il başkanlığı yaptı. Bütün il başkanlarımıza verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. 2015’te görev bize tebliğ edildi ve 3 yıldır bu görevi yürütüyoruz. Şimdi teşkilatımız yeniden bu görevi bizim yapmamızı uygun gördüler. Yapılacak kongre ile önümüzdeki 3 yıl için il başkanlığı görevini yapmaya çalışacağız. Bu 3 yıllık süre içerisinde hamdolsun güzel işler yaptı teşkilatımız. İnşallah hizmetlerimize devam edeceğiz. Yarın ki kongremize de Malatyalıların büyük bir ilgi göstereceğini ve Başbakanımızı kucaklayacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise Malatya’nın çok önemli bir misafiri ağırlayacağını kaydederek, “Başbakanımız  kongre dolayısıyla Malatya’ya gelecek. Kanalboyu’ndaki Kapalı Spor Salonumuzun önünde Malatyalı hemşehrilerimizle Başbakanımızı karşılayacağız. Ve orada bir miting yapacağız. Malatya her zaman sağduyulu olmuştur. Her zaman AK Parti’ye Türkiye’nin önde gelen şehirleri arasında en büyük bir desteği vermiştir. Cumhurbaşkanımız Malatya’ya her gelişinde mitingden sonra Malatya’dan birkaç gün söz etmiştir. Karşılamadan, heyecandan övgüyle bahsetmiştir. Aynı heyecan ve coşkuyu Başbakanımız için de ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

Malatya insanının misafirperver olduğunu belirten Battalgazi Başkanı Selahattin Gürkan da, “Hepimizin bildiği gibi Başbakanımız Binali Yıldırım Malatya’yı şereflendireceklerdir. Malatya insanı misafirperverdir. Malatya kendisine yakışanı en güzel bir şekilde yerine getirecektir. Şimdiye kadar gelen misafirlerimizi nasıl coşkuyla, birlik ve beraberlik içerisinde karşıladıysak inşallah Başbakanımızı da aynı şekilde karşılayacağız. Kanalboyu Kapalı Spor Salonunun bulunduğu alanında yapılacak olan mitinge bütün hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Binali Yıldırım’ın Başbakan olarak Malatya’ya ilk kez geleceğini hatırlatan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise “5 olağan kongremizi yaptık ve bu 5 olağan kongremiz içerisinde de, birçok Başkanımız il başkanlığı görevlerini ifa ettiler. Özellikle, beş il başkanımızı da beşi şu ana kadar partimizin değişik kademelerinde il başkanlıklarından sonra, farklı yerlerde görevlerini devam ettirdiler. Şu an altıncı kongremizi yapacağız İnşallah ve bugün de, İl Başkanımız Hakan Kahtalı’nın bir dönemi geride kaldı, ikinci bir dönemin de inşallah, güven oylamasına dönük yapılacak olan bu kongrenin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Yapacağımız kongre, kongreden öte özellikle, Başbakanımızın Malatya’ya Başbakan sıfatıyla ilk defa gelmesi hasebiyle, öncesinde bir miting yapılacak. Miting, şölen havasında olacak ve yine kanal boyunda kapalı spor salonunda kongremizi yapacağız. Dışarıda da Başbakanımızın, milletimize hitap etmesi için bir alt yapısı oluşturulmuş, inşallah orada bir açık hava mitingi yapılacak. Özellikle bütün Malatyalılarımızın yapılacak olan mitingde, alanı hınca hınç dolduracağına eminim. Malatya mitinglerinin, Türkiye’ye biraz da rol model olduğunu gördük. Arkadaşlarımız özellikle Malatya’yı kriter olarak alırlar" diye konuştu.

Öte yandan, kongrenin yapılacağı Atatürk Spor Salonu da kongre için hazırlandı.

iha- malatyahaber.com

Atatürk Spor Salonu AKP kongresi için düzenlendi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • cafer canbay (6 yıl önce)
    Bir başbakanın Malatya gelmesi sevindirici ve onur verci Gurur dumak mutlu olmak her malatyalının hakkı. Tek Ricam Bir aydır Yapılan Reklamlar bilbado verilen reklamlar milyon tl bedel ben sorarım bunu yapanlara yağcılık değilmi birde israf değilmidir yarın yırtılıp gidecek kitapcıda bir a dört kağıdı kaç kuruş bu yağcılığı yapanlar hiç düşündülermi.saygılar hoş geldin başbakan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Barış GÖNÜLAÇAR (6 yıl önce)cafer canbay isimli kullanıcı yorumuna
    Başbakanımızın malatyayı ziyaret etmesi güzel fakat reklam panoları bu kadar fazla olmaması gerekiyor, hep masraf milli servet bir an dört kağıdı kırtasiyede nekadar israf çok bu para halkın parası halktan çıkıyor bunlara yapılan masraflarla dünya kadar aç doyar yazık günah...
    0
    0
    Yanıtla
  • battalgazi (6 yıl önce)
    bu benim fikrim tek aday varsa kongre yapmaya gerek yok , direkt bir sonraki döneme devam etsin yapılacak masraflar yardıma ihtiyacı olan bölgelere gönderilse güzel olur ...
    0
    0
    Yanıtla