SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köpek Alarmı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da park edilen araç içerisinde bırakılan 2 adet köpeğin havasız kaldığı şeklinde emniyete ihbar gidince, polis ekipleri anons yaparak araç sahibine ulaşmaya çalıştı. Köpeğin sahipleri ise gazetecilere tepki gösterip, araç üzerindeki veteriner logosunu gösterdiler.

Alınan bilgilere göre, Malatya Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi, karakol ekibini anons ederek, Valilik yanındaki bir banka önüne park edilerek bırakılan araç içerisindeki köpeklerin havasız kaldığı şeklinde ihbar geldiğini ve konunun değerlendirilmesini istedi. Bu ihbar üzerine karakol ekibi, park halindeki 07 NTT 41 plakalı aracın yanına gelerek, araç sahibine ulaşmak için defalarca ekip aracından anons yaptı.

Sahibi veteriner olduğu ön camların üzerindeki logolardan anlaşılan aracın içindeki süs köpekleri ise aracın yanına yaklaşan olunca, camlara yaklaşarak kurtarılmayı adete beklediler.

Basın mensupları çekim yaparken, aracın gelen sahipleri ise önce duruma şaşırdılar, ardından da otomobilin ön camı üzerindeki veteriner logosunu göstererek, durumu basın mensuplarının anlamadığını ileri sürdüler.

Köpeklerin, sahiplerini gelince sakinleştikleri görüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız