SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Korona Hastanesi' Ekibinden Polise Alkış

0
Güncellendi - 2020-04-12 04:48:22
'Korona Hastanesi' Ekibinden Polise Alkış
A- A+ PAYLAŞ

'MALATYA POLİSİNİ ALKIŞLIYOR'A YOĞUN KATILIM.. Koronavirüs salgını ile bütün dünya küresel ölçekte sağlık, ekonomi ve toplumsal ilişkiler alanında büyük bir kriz yaşarken, bu süreçte en kritik ve en riskli görevleri yürüten iki meslek grubu hiç kuşkusuz sağlık çalışanları ve güvenlik personelinin olduğu yadsınmaz bir gerçek…

Sağlık çalışanları, büyük risk altında, hastalığa çare üretmek ve hastaları tedavi etmek yolunda büyük özveriyle çaba gösterirken, insanların evlerinde kaldığı bu dönemde 7 gün 24 saat çalışarak bir yandan genel güvenlik ve sağlık çalışanlarının güvenliğini sağlayan, diğer yandan da evde kalanların ihtiyaçlarını karşılayan güvenlik personeli korona günlerinin en önemli aktörleri olarak ter döküyor bugünlerde…

Koronavirüs salgın üzerine 'Pandemi Hastanesi' olarak ilan edilen, salgının tedavisinde referans hastane olan ve geçtiğimiz günlerde bir koronavirüs hastasını tedavi ederek alkışlar arasında evine uğurlayan Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi personeli zor zamanları beraber paylaştıkları polislerin “Polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı”

Polis teşkilatının 175. Yıldönümünü kutlamak amacıyla bir video çeken Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi sağlık personeli, videoda “Polis teşkilatımızın 175. Yıldönümünü Hasan Çalık Devlet Hastanesi olarak kutluyoruz. Sizleri yanımızda görmek her zaman bize güven veriyor” mesajını paylaştı. Video mesajda, bu kutlama sözlerinden sonra sağlık çalışanlarından polise alkış geldi.

EMNİYET MÜDÜRÜ SAĞLIKÇI AİLELERİ DE ZİYARET ETTİ

Bu arada, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren , emniyet  mensuplarını çocuklarını evde ziyaret ederken, aynı ziyareti sağlık çalışanlarını evlerine de yaparak çocuklara hediyeler verdi.

İl Emniyet Müdürü  Ercan Dağdeviren, Polis Haftası kapsamında Emniyet mensuplarını evlerine ziyaret ederek, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Ani gelişen ziyaretlerinde polis eşleri ve çocukları  şaşkınlık yaşadılar ve teşekkür ettiler.

Şair olan ve yayımlanmış şiir kitapları bulunan Emniyet Müdürü Dağdeviren, bir duygusal ziyaretini ise sağlık personellerini evlerine de ziyarette bulundu. Sağlık çalışanlarını çocuklarına çeşitli hediyeler  veren Dağdeviren, sağlık çalışanlarının koronavirüs tedbirleri kapsamında gösterdikleri gayretler için  ayrıca teşekkür etti.

'MALATYA POLİSİNİ ALKIŞLIYOR'

Dİğer yandan, 10 Nisan gecesi saat 21.00'de, Malatya'da da kuruluşunun 175. yıldönümünü kutlayan Polis Teşkilatı için alkışla, trafikteki araçlar korna çalarak destek verildi.

Sosyal medyadan bir hafta önce başlatılan ‘Malatya Polisini Alkışlıyor’ etkinliği kapsamında da çok sayıda Malatyalı saatler 21.00’i gösterdiğinde evlerinin balkonlarından polisleri uzun süre alkışladı, ışıklarını yakıp söndürdü.

Polis ekipleri de aynı saatlerde yaptığı kortej ile alkışlara karşılık verdi.

Güler HAZAR, , Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha- AA

[video width="576" height="304" mp4="http://malatyahaber.com/wp-content/uploads/2020/04/VID-20200410-WA0023.mp4"][/video]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız