SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motosiklet Sürücüsüne 6 Bin 726 TL Ceza

0
Güncellendi - 2020-10-20 20:05:05
Motosiklet Sürücüsüne 6 Bin 726 TL Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayıp kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan motosikletin sürücüsüne 6 bin 726 TL para cezası kesildi. Bu arada, asayiş ekiplerince yapılan denetimlerde 4 silah ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü, Asayiş ekiplerinin çalışmaları ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı birimlerimizce yapılan çalışmalarda;

• 18.10.2020 günü durumundan şüphelenerek durdurulan bir araçta bulunan E. A. isimli şahıstan 1 tabanca ve şarjöre takılı 3 fişek ile 2.61 gr metamfetamin maddesi ele geçirilmiş,

• 19.10.2020 günü Fuzuli Caddesi üzerinde DUR ikazına uymayarak kaçan plakasız motosiklet ara sokak içerisinde yakalanmış, yapılan motor ve şase sorgusunda hurdaya ayrıldığı, sürücünün ehliyetinin olmadığı anlaşılmış, Sürücüye toplamda 6.726 TL trafik cezası uygulanmış motosiklet otoparka çekilmiştir.

• 19.10.2020 günü Paşaköşkü Mahallesinde bir araç içerisinde 2 ruhsatsız tüfek ele geçirilmiş,

• 19.10.2020 günü Çavuşoğlu mahallesinde bir araç içerisinde bulunan S.M. isimli şahıstan 1 tabanca ile 15 fişek alınmış olup tahkikat başlatılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • bulent (3 yıl önce)
    istasyon cd fıldir fildir donen plakasiz motorcularada sira gelir inşallah..kömurtevzi yani...inonu bolge parki..
    0
    0
    Yanıtla
  • Pötürgeli Xalô Ramo (3 yıl önce)
    Malatya da plakasız , ışıksız ehliyetsiz motosikletten çevirme arkasında kocaman çuval asılı trafiği tehlikeye atan yüzlerce Suriyelilerin kullandığı araç var.Neden onlara birgün işlem yapılmıyor acaba???????
    0
    0
    Yanıtla
  • Suriyeli kardeslerimize laf yok yakinda Allahin izni ile 10 milyon olacaklar hızla çogalmalarini bekliyoruz ve Dunyada ki butun araplarin en sevgili millet Turklerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • :D :D :D koptum yemin ederim
    0
    0
    Yanıtla