SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köylerinde Toprağa Verildiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:17:16
Köylerinde Toprağa Verildiler
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş’ta bayram tatilini geçirdikten sonra görev yeri Van’a dönerken devrilen otomobilde hayatını kaybeden Uzman Çavuş Bahaettin Paksoy, eşi ve 1 yaşındaki oğlunun cenazesi, gözyaşları eşliğinde toprağa verildi. 

Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayramı tatilini ailesiyle birlikte Kahramanmaraş’ta geçiren Uzman Çavuş Bahaettin Paksoy, tatilin ardından görev yaptığı Van’ın Erciş ilçesindeki birliğine dönmek için aracıyla yola çıktı. Paksoy’un kullandığı 46 FE 154 plakalı otomobil, geçtiğimiz Pazar günü Malatya-Adıyaman yolu üzerindeki Erkenek kasabası yakınlarında kontrolden çıkarak, takla attı. Devrilen otomobilin altında kalan Bahaettin Paksoy, eşi Elif Paksoy (30) ve 1 yaşındaki oğulları Ali Buğra Paksoy olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada otomobil içerisinde bulunan çiftin kızları 4 yaşındaki Burcu Melek Paksoy ile 8 yaşındaki Busenur ağır yaralandı. Kazada ölen uzman çavuş, eşi ve oğlunun cenazeleri, otopsilerinin ardından Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Uzunsöğüt köyüne getirildi. Burada düzenlenen cenaze töreninin ardından hayatını kaybeden uzman çavuş, eşi ve oğlu, gözyaşları ve ağıtlar arasında toprağa verildi.

Düzenlenen cenaze törenine; Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Coşkun Doğan, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Paksoy ailesinin yakınları, askerler ve vatandaşlar katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız